Kammenstraat 11, 2910 Essen

Huis in Essen

€279.000

Halfopen bebouwing met twee ruime slaapkamers, zolder die kan omgevormd tot een derde slaapkamer, kelder en inpandige garage in het centrum van Essen vlakbij winkels, openbaar vervoer, scholen, enz.

Op het gelijkvloers is de woning voorzien van een inkomhal waar men de trap naar de 1ste verdieping kan vinden evenals de toegang tot de inpandige garage met automatische poort en de ruime open leefruimte die d.m.v. de plaatsing van het meubilair kan opgesplitst in een woon- en eetkamer.

Aaneensluitend is er de eiken keuken dewelke is voorzien van een ijskast, elektrisch vuur met 4 bekken, oven en vaatwasser.

Via de keuken kan men de bijkeuken bereiken met toegang tot het gastentoilet en de veranda met tegelvloer, buitenkraantje en de toegang tot het terras.

Op de eerste verdieping bevinden zich de twee ruime slaapkamers evenals de volledig ingerichte badkamer met wasmeubel, bad, douche en toilet.

Met de vaste trap op de 1ste verdieping kan men de tamelijk ruime zolder met verwarming op de 2de verdieping bereiken, dewelke kan omgevormd tot 3de slaapkamer.

Algemeen:
- Halfopen bebouwing
- Centrum Essen
- Instapklaar
- 2 slaapkamers, mogelijkheid tot 3
- Garage met automatische poort
- Veranda met terras

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

kWh/m2

Pand Referentie

XVVLE714MD9A

206 m2

186 m2

2 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

21 Feb 2022€279.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

ja

Dagvaarding

neen

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

neen

Bestemming

Nog niet aangevraagd

Overstromingsgebied

neen

Menu