Vleeshouwer 33, 2440 Geel

Huis in Geel

€329.000

Karaktervolle instapklare woning met 3 slaapkamers op ca 7.8 are.

Ligging:  We treffen deze gezellige woning aan in een rustig gelegen straat. Doch gelegen in de nabijheid van het centrum van Geel.

Indeling: Inkomhal, 2 woonkamers, 2 keukens, wasplaats, 3 slaapkamers, 2 badkamers, toilet, kruipkelder en garage.

Omschrijving: Deze grote en praktisch ingedeelde woning betreden we via de inkomhal die toegang verleent aan de zeer lichtrijke woonkamer en het gasten toilet. Via de eetkamer bereiken we vervolgens de keuken die is uitgerust met een kookplaat, koelkast, oven en spoelbak. Aan de keuken grenst de gang die leidt naar de twee slaapkamers en de badkamer op het gelijkvloers. Als we de gang verder volgen komen we in de berging die toegang geeft naar de tweede verdieping en de tuin. De tweede verdieping is volledig uitgerust als extra woonst met slaapkamer, leefruimte, keuken en badkamer. De tweede verdieping is ook langs de achterdeur bereikbaar zodat je niet door de ander woning moet wandelen. Kortom ideaal voor cohousing. Verder is er nog een ruime garage en een mooie tuin.

Extra: - EPC 258 kWh/m² (jaar) – CV op stookolie - Dubbele beglazing met houten profielen- Mogelijkheid tot cohousing - Wg, Vg, GvKr, Gvv, Gmo  

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

258 kWh/m2

Pand Referentie

95QIFXLV73QI

782 m2

221 m2

3 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

18 Mar 2022€329.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

In aanvraag

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

In aanvraag

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Nee

Menu