Kollegestraat 72, 2440 Geel

Huis Te Koop in Geel

€349.000

De woning ligt letterlijk in hartje Geel, pal aan de winkelstraten, Markt, op wandelafstand van winkels, zwembad, bibliotheek en scholen.
Je komt de woning binnen via de uitnodigende inkomhal met prachtige originele deur met ingelegd glas-in-lood ramen. Via de inkomhal kom je dan terecht in de aangename leefruimte (met zicht op het achtergelegen terras en fijne binnentuin). Hierbij kan je dan verder naar de nachthal en aanpalende keuken met ontbijthoek.
De keuken geeft verder toegang tot de wasplaats (met eveneens toegang tot het terras) en praktische badkamer met afzonderlijk toilet. Op de verdieping tref je drie slaapkamers aan, waarvan twee zeer ruime kamers. Met een vaste trap kan je dan naar de zolderverdieping. Hier is de volledige zoldervloer geïsoleerd én voorzien van een degelijke OSB-vloer die verdere afwerking mogelijk maakt. De zolderverdieping is momenteel ingedeeld met een reeds afgewerkte kamer (buiten de vloerbekleding), gedeeltelijk afgewerkte ruimte (plafond en vloer nog verder af te werken) en casco-zolder (nog niet afgewerkt). Deze laatste ruimte heeft dan nog een extra zolderniveau boven de andere twee zolderruimten.
Verder is er een ruime kelder en een zeer aangename ruime stadstuin (extra uitweg via aanpalende Parking Nieuwstraat). Woon je graag uniek én in hartje Geel, op wandelafstand van winkels, zwembad, cultuur, scholen,..., maak dan nu je afspraak voor bezoek!

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

354 kWh/m2

Pand Referentie

YAHB3V4PYM2X

480 m2

200 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

07 Nov 2022€349.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Woning gebouwd voor 1962

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied

Menu