Rozendaal 108, 2440 Geel

Huis Te Koop in Geel

€385.000

Gunstig gelegen woning met o.a. 3 slaapkamers, 2 badkamers en recent gerenoveerde keuken op een perceel van 783 m². Grote en privatieve tuin. Zeer centrale ligging vlakbij het centrum van Geel, omliggende gemeenten vlot bereikbaar. EPC: D-label 323 kWh/m².
Ligging:Zeer centrale ligging vlakbij het centrum van Geel. Hier geniet je van een rustige ligging in combinatie met een centrale locatie. Een vrij zicht achteraan met alle faciliteiten in de onmiddellijke omgeving en vlotte doorsteek naar Geel centrum.

Indeling: 0:inkom, leefruimte, keuken, veranda, badkamer, achterinkom, -1: kelder +1: overloop, 3 slaapkamers, badkamer+2:bergzolderBuiten:oprit, teras, tuin, pergola, tuinhuis

Beschrijving:Via de inkomhal met open trap kom je binnen in de ruime leefkamer. Deze beschikt vooraan over grote vernieuwde raampartijen en zorgen voor aangenaam veel lichtinval in de zitruimte. Ook achteraan beschik je over een groot raam met onmiddellijke connectie met het terras. Verbonden aan de leefruimte die tevens ook voorzien is van gashaard én airco is de ruime keuken met o.a. een vaatwasser, dubbele spoelbak en inductievuur. Ook hier beschik je over een tweede eetruimte met veel licht en onmiddelijke toegang naar het terras. Aansluitend aan de keuken hebben we toegang naar de zeer ruime en droge kelder, die dienst doet als berging. Verder is er ook een recent vernieuwde badkamer voorzien van douche in bad, wastafel en aansluiting voor was-en droogkast. Tot slot is er op de gelijkvloers nog een achterinkom voorzien waarlangs je toegang hebt tot het ruime terras, alsook de prachtig aangelgde tuin.
De verdieping bestaat uit een overloop met open trap. Hier bevinden zich 2 grote slaapkamers met dakkapel, waarvan 1 slaapkamer ook beschikt over een nieuwe airco. Een derde kamer die nu dient als berging kan eventueel ook omgevormd worden tot slaapkamer. Naast de slaapkamer bevindt zich de 2de zeer charmante badkamer met wasmeubel, bad en toilet.

De karaktervolle oprit brengt je tot aan het grote terras.Verder beschik je nog over een erg grote en rustig gelegen tuin. Dankzijde verschillende struiken ende volledige omheining geniet je bovendien van alle gewenste privacy met een prachtig groen zicht. Volledig achteraan beschik je ten slotte nog over een pergola en tuinhuis.

Bijzondere infoplicht:in aanvraag.
Dit is geen aanbod maar een onderhandelingsvoorstel. Alle informatie onder voorbehoud van materiële vergissingen en/of wijzigingen.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

Pand Referentie

T5FWIB9B0L3S

783 m2

169 m2

3 Slaapkamers

Vraagprijzen

13 Nov 2022€385.000

Menu