Olenseweg 175, 2440 Geel

Huis Te Koop in Geel

€399.000

Instapklare woning op 1.093 m² met o.a. 3 slpk en garage. Elektriciteit conform. EPC: C-label 224 kWh/m². Zonnepanelen mét certificaten t.e.m. 2031(!). Ruime onderkeldering. Tuin in aanleg. Centrale ligging en rustig gelegen tuin met recente lounge/tuinhuis.

Ligging:Gelegen in de nabijheid van zowel het centrum van Larum als OLV-Olen, geniet je van een erg centrale ligging met vlotte verbinding naar omliggende dorpen/stad en alle faciliteiten zoals o.a. winkels, openbaar vervoer, scholen,...

Indeling: -1:4 kelderruimtes en kruipruimte.0:inkomhal, gastentoilet, leefruimte met eethoek. Keuken, sas/zij-inkom, wasplaats, 3 slaapkamers en badkamer.Buiten:Garage. Fietsenberging met overkapte lounge.

Beschrijving:Bij het binnenkomen wordt de woning zeer praktisch ingedeeld in een nacht- en leefgedeelte. Grenzend aan de tuin bevindt zich de leefruimte die visueel wordt opgedeeld in een zit- en eetruimte maar toch een open karakter kent. Dankzij de vele raampartijen i/d achtergevel geniet je van alle zicht op de ruime en diepe tuin. De eethoek a/d keuken beschikt zelfs over een raampartij die volledig doorloopt in een dakhelling waardoor het hier heerlijk ontbijten is. Ook in de keuken geniet je van de ochtendzon. Grenzend aan de keuken heb je een zij-inkom met toegang tot de wasplaats alsook naar de ruime kelder. De kelder (38m²)is voorzien van verschillende ruimtes waardoor je erg veel kan opbergen alsook koelen. Verder is alles voorzien van kruipruimte. Het nachtgedeelte geeft toegang tot het gastentoilet, de badkamer (met inloopdouche, 2de toilet en wandmeubel) en de 3 slaapkamers van 15, 12 en 11 m². Buiten geniet je van een erg ruime tuin (momenteel in aanleg) die bovendien volledig grenst aan agrarisch gebied. Je geniet hier dus zowel van een erg rustige alsook een centrale locatie. In de tuin beschik je over een ruime garage (38m²) en een recente lounge met aangesloten fietsenberging/tuinhuis.

Recente airco-units voorzien|Rolluiken i/d gehele woning|Zonnepanelen mét certificaten t.e.m. 2031|Alles gelijkvloers|Agrarisch gebied achteraan|Conforme elektriciteit. Ruime garage en kelder.

Bijzondere informatieplicht: in aanvraag
Dit is geen aanbod maar een onderhandelingsvoorstel. Alle informatie onder voorbehoud van materiële vergissingen en/of wijzigingen.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

Kadastraal Inkomen

€1.165

Pand Referentie

6RKQ0JJ081UI

1093 m2

185 m2

3 Slaapkamers

Vraagprijzen

20 Nov 2022€399.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu