Heuvel 28, 2440 Geel

Huis Te Koop in Geel

€525.000

Stijlvolle villa op een perceel van 3741 m² landelijk gelegen te Geel
Stijlvolle villa op een perceel van 3741 m² te Geel. De ruime, hoogwaardig afgewerkte en praktisch ingedeelde woning omvat op het gelijkvloers een open inkomhal, ruime woonkamer, keuken, koele berging, een bureel/slaapkamer, badkamer en dubbele inpandige garage. Op de eerste verdieping zijn er 4 slaapkamers, bergruimte, een badkamer en apart toilet.

Gelijkvloers

De open inkomhal uitgerust met gastentoilet geeft toegang tot de gezellige leefruimte en centrale gang. De ruime leefruimte met prachtig zicht op de tuin is uitgerust met een kachel en geniet veel lichtinval. De geïnstalleerde keuken is voorzien van inbouwtoestellen en er is directe toegang tot een berging met aansluitingen voor wasmachine en droogkast. Verder is er op het gelijkvloers nog een aparte badkamer met douche en bad. De bureau gelijkvloers kan tevens dienst doen als 5de slaapkamer. Er is verder een ruime inpandige garage die toegang geeft tot een extra bergruimte.

Eerste verdieping

Via de houten trap komen we op de eerste verdieping. Hier zijn vier slaapkamers, een badkamer en een apart toilet. De ruime master is voorzien van dressing. De badkamer op het 1ste verdiep is uitgerust met bad en lavabomeubel. Verder is er op de 1ste verdieping nog een aparte bergruimte. De vierde slaapkamers is nu ingericht als extra leefruimte en uitgerust met 2 aparte dressings.

Tuin

De tuin is volledig aangelegd en voorzien van een ruim bijgebouw. Het perceel is volledig omheind en heeft toegang via een automatische poort.

Bijzonderheden
- instapklaar
- hoogwaardige materialen
- veel lichtinval
- dubbele inpandige garage
- rustige ligging in de velden
- ruim perceel

Documenten Indelingsplan

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

217 kWh/m2

Pand Referentie

VSJTHXQ6P0QS

3741 m2

339 m2

4 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

02 Dec 2022€525.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Neen

Dagvaarding

Neen

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Neen

Bestemming

Agrarisch gebied

Overstromingsgebied

Geen

Menu