Heuvelgoor , 2440 Geel

Huis Te Koop in Geel

€279.500

Woonerf Velodroom: bestaat uit 12 appartementen en 17 woningen rondom een aangename binnentuin op een centrale ligging in Geel in een woonerf.
Zij zijn gelegen op de site van de Oude Velodroom nabij de Ring met vlotte bereikbaarheid naar autostrade en omliggende gemeentes doch op wandelafstand van het station en centrum.
De D woningen zijn 9 eigentijdse woningen  en helemaal rond het binnenplein georiënteerd.  Deze lichte en aangename woningen beschikken allen over 2 of 3 slaapkamers, terras en tuin met tuinberging op het zuiden.

De woningen zijn zeer degelijk afgewerkt en beschikken over een ruime berging, aangename en lichte leefruimte met open keuken, 2 of 3 slaapkamers, badkamer, privé terras op het zuiden met tuintje en achteringang. Allen behalen ze een laag E-peil 20, wat zeer energiezuinig is en waardoor u de eerste 5 jaar geen onroerende voorheffing dient te betalen. 
Degelijk afgewerkt met mooie budgetten, alu profielen, eigen zonnepanelen... Momenteel heeft u nog volledige inspraak in de afwerking hiervan.

Ondergronds treft men een grote parking met autostaanplaatsen, bergingen en een fietslift naar de fietsenstalling.  Men dient wel telkens een berging en staanplaats bij aan te kopen.

Vg, Wg, Gmo, Gvv, Gvkr
Maak een afspraak via 014/73 38 82 of via sabine@heylenvastgoed.be voor meer info.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

Pand Referentie

BB38IM03527Z

121 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

11 Feb 2022€279.500



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Ja

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Nee

Menu