Halstraat 10, 3450 Geetbets

Huis Te Koop in Geetbets

€445.000

Deze instapklare woning bevindt zich op een perceel van maar liefst 3.500 m² groot. Houdt u van absolute rust, volledige privacy en veel natuur waarbij je niet bewust bent van de drukte? Dan is dit de ideale toplocatie voor u!

Op een kleine afstand van 4 km van het centrum Geetbets vindt u deze prachtige woonst. De charmante woning werd ingedeeld met een ruime leef- en zitkamer, met hier aansluitend een open keuken. De troef van deze ruimte is dat er veel raampartijen zijn, waardoor u elk moment van de dag kunt genieten van het prachtige uitzicht dat deze woning te bieden heeft. De volledig op maat gemaakte keuken heeft als uitstraling een cottage stijl en bestaat uit zeer kwalitatieve materialen. Vervolgens vindt u op het gelijkvloers een bureaugedeelte, wasplaats, badkamer met douche, ligbad , dubbele lavabo en toilet.

Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers en een apart toilet. Op de tweede verdieping vertoeft zich een vierde slaapkamer met een klein bureaugedeelte. Deze wordt momenteel gebruikt als masterbedroom maar kan perfect worden gebruikt voor andere doeleinden zoals bijvoorbeeld een hobbyruimte.

Links van de woning is er een garage van circa 70 m². Deze kan u gebruiken als autostaanplaats maar ook perfect als opslagplaats.

Ten slotte is het heerlijk genieten in de uitgebreide tuin. De aanwezigheid van een sauna maakt het compleet!

PAARDENWEIDE
Er is de optie om een paardenweide bij aan te kopen op wandelafstand van de woning met een grootte van 2 hectare.
De weide is omheind en heeft 2 stallingen voorzien en 2 waterputten.
Contacteer ons voor meer informatie op 014/84.83.69 of info@sublimmo.be

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

Kadastraal Inkomen

€625

Pand Referentie

7SA3UXLB2YWM

3500 m2

190 m2

4 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

24 Dec 2022€445.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Ja

Bestemming

Agrarisch gebied

Overstromingsgebied

Nee

Menu