Route des Trois Bornes 22, 4851 Gemmenich

Huis Te Koop in Gemmenich

Op een toplocatie in Gemmenich staat deze instapklare designvilla uit 2009. Dankzij de hoogwaardige materialen ervaart u rust, ruimte en wooncomfort op topniveau. De villa staat op een perceel van 5.240 m² en heeft een woonoppervlakte van 280 m². De grote glaspartijen zorgen voor veel lichtinval en fraai tuincontact. De parkachtige tuin met vijver en zwembad heeft een uitstekende zonligging en grenst aan een landelijke omgeving.

Bezichtig deze villa ook digitaal en 'loop' zelf door de woning. Kijk daarvoor op onze website of via:
my.matterport.com/show/?m=1XL5LPrS5LH

Gemmenich heeft uitstekende verbindingen, zowel binnen België als naar Nederland en Duitsland. Grote steden zoals Aken, Heerlen en Maastricht zijn vlot bereikbaar. Alle winkelvoorzieningen zijn gemakkelijk te bereiken met de auto of fiets. Het situeert zich vlak bij het Drielandenpunt met prachtige wandel- en fietspaden waar u optimaal van de groene natuur kunt genieten.

INDELING

Begane grond:
Via een pad in de voortuin komt u terecht in de ruime inkomhal. Via een glazen wand is er direct toegang tot de bureauruimte met veel lichtinval. Deze ruimte is smaakvol afgewerkt met een lederen wand en zou eventueel ook ingericht kunnen worden als slaapkamer.

Enkele trappen lager komen we tot de hal met een gastentoilet en vestiaire. Naastgelegen bevindt zich de leefruimte en eetkamer met stenen wand. Deze ruimte is voorzien van prachtige hoge plafonds en een doorkijk houthaard. Ook de grote glaspartijen zorgen voor optimaal tuincontact en veel lichtinval. Verder komt u terecht in de ruime eiken keuken met voldoende bergruimte. Deze is uitgerust met een houthaard, spoelbak, oven, steamer, afwasmachine, inductie kookplaat en dampkap. Daarnaast is er voldoende opbergruimte. Aansluitend is er een berging met wasmachine-en droogkastvoorzieningen en een praktisch wasluik.

Op de begane grond is er vloerverwarming en de volledige villa is grotendeels voorzien van een eiken parketvloer.

Eerste verdieping:
Via de nachthal komt u terecht op de eerste verdieping. De nachthal, afgewerkt met inbouwkasten, wordt momenteel gedeeltelijk als dressing gebruikt. Daarnaast zijn er een apart gastentoilet, een badkamer met douche en lavabo, een ruime slaapkamer en de master bedroom met dressing en eigen badkamer.

Slaapkamer 1 van circa 14 m² heeft een stijlvolle wandafwerking en fraai zicht op de tuin en het achterliggende landschap. Aan het einde van de nachthal is slaapkamer 2 van circa 34 m² met een en-suite badkamer, ingericht met een dubbele lavabo, inloopdouche en ligbad. De dressing (circa 14 m²) heeft op maat gemaakte eiken kasten en inbouwverlichting.

Kelder:
De villa is gedeeltelijk onderkelderd. De kelder is te bereiken via de hal op de begane grond en is volledig betegeld en afgewerkt met houten wanden. De eerste ruimte is voorzien van de CV-installatie. De tweede ruimte dient als opslagplaats en biedt ruimte aan de zwembadinstallatie en mazouttank.

Tuin:
De villa staat op een prachtig perceel van 5.240 m² waarbij de achtertuin grenst aan een landelijke omgeving. De rondom gelegen tuin verkeert, net als de villa, in topstaat. Aan de achterzijde zijn er verschillende betegelde zonneterrassen, afgewerkt met blauwe natuursteen en een BBQ / open haard. Aan de rechterzijde bevindt zich het verwarmd buitenzwembad op zoutbasis met elektrisch zwembadrolluik. In het achterste deel van de tuin is een grote vijver met diverse fraaie beplantingen. Aan de linkerzijde van de villa ziet u een carport met glazen wand en verlichting op sensor.

Aan de rechter-achterzijde van de tuin is er een tuinberging waar het tuingereedschap is opgeslagen. De tuin is rondom volledig omheind wat zorgt voor de nodige privacy en rust. Aan de voorzijde van de woning zijn er 2 elektrische toegangspoorten.

Bijzonderheden:
- Vlotte verbindingen met autostrades
- Veel privacy en rust
- Landelijke omgeving
- Hoogwaardige materialen
- Parkachtige tuin met vijver en zwembad
- De villa is goed beveiligd
- Elektriciteit is conform goedgekeurd

Energieprestatie en binnenklimaat (EPB-EPC)
Certificaat beschikbaar: Ja
EPC certificaatnummer: 20221030001926
Berekende energiescore: (kWh/m²): 120
Het certificaat is geldig tot en met: 30/10/2032
Elektriciteit is conform

Informatie stedenbouwkundige voorschriften:
Ruimtelijke ordening
STEDENBOUWKUNDIGE VERGUNNING VERKREGEN
MEEST RECENTE BESTEMMING: Wonen
DAGVAARDINGEN UITGEBRACHT: Geen dagvaardingen uitgebracht
VOORKOOPRECHT OP DIT GOED: Niet van toepassing

Overstromingsgevoelige gebieden
O-PEIL: Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied.

Beschermd erfgoed
GEÏNVENTARISEERD ERFGOED: Nee
BESCHERMD ONROEREND ERFGOED: Nee

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

120 kWh/m2

Pand Referentie

FJQY7PHOQP5D

5240 m2

280 m2

3 Slaapkamers



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

Niet ingegeven

Overstromingsgebied

Niet ingegeven

Menu