Broeder Juulstraat 10, 3600 Genk

Huis Te Koop in Genk

€329.000

GERENOVEERDE WONING MET 4 SLK EN BEROEPSRUIMTE OP 6A38CA TE GENK.

Op de Broeder Juulstraat, in een rustige omgeving vinden we deze woning terug. Verschillende winkels, scholen en eetgelegenheden situeren zich in de nabije omgeving wat het een toplocatie maakt.

Dit huis dateert van het jaar 1981 maar werd enkele jaren geleden volledig gerenoveerd. We betreden de woning via de inkomhal dat toegang geeft tot het gastentoilet, het eerste verdiep en de woonkamer. De woning geniet van een ruime living met een pelletkachel. Aansluitend is er de eetkamer die baadt in het licht dankzij de vele raampartijen. De keuken is volledig ingericht. Van hieruit heb je een aangenaam zicht op het terras en de tuin dat een verdiep lager ligt. Achter de woonkamer bevindt zich een bijkeuken die voorzien is van een spoelbak, keramisch vuur en aansluitingen voor huishoudtoestellen. Via deze ruimte kunnen we de beroepsruimte en bureaukamer betreden. Voor de beroepsruimte, ingericht als nagelstudio, is een aparte ingang voorzien waar een airco geplaatst is om te koelen en verwarmen.

Een verdieping hoger situeren zich 3 slaapkamers en badkamer. De badkamer is voorzien van een dubbele lavabo, ligbad en WC.

Langs de eetkamer is een trap voorzien om de slaapkamer te betreden op -1 met een aparte badkamer die voorzien is van een douche en lavabo. Hier is er de mogelijkheid om een studio te creëren want alle nodigen aansluitingen zijn voorzien.

De woning beschikt over een tuin met verwarmd zwembad dat voor de nodige ontspanning zorgt na een drukke werkdag of verfrissing bij een warme zomerdag.

Tenslotte is er ook nog een losstaande garage met een zolderluik voor opbergruimte.

Bezoekmomenten:
- Woensdag 4 januari 14.00 - 17.00
- Zaterdag 7 januari 14.00 - 17.00

INFO:
- P - score = A
- G - score = A

Voor meer info of een bezichtiging bel 011 52 66 73.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

Kadastraal Inkomen

€931

Pand Referentie

R0SS3FCVJ63H

638 m2

129 m2

4 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

21 Dec 2022€329.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Nee

Menu