Steeneikstraat 5-bus-31, 3600 Genk

Huis Te Koop in Genk

€439.000

Fantastisch penthouse van 100m² met XXl terras in het centrum van Genk en met een voet in het groen. Het penthouse van 2015 heeft een terras van maar liefst 115m² en is gelegen in een kleinschalige luxeresidentie van 11 appartementen. Hoogwaardige afwerking met onder andere vloerverwarming, gashaard, indirecte verlichting, naadloze deuren, massa's lichtinval, hoge plafonds ... zorgt voor een comfortabel wonen.

De indeling is als volgt:
Inkomhal met apart toilet, zeer ruime badkamer met douche, toilet en dubbele lavabo met ruimte voor een inbouwkast. Verder is er een ruime slaapkamer voorzien van grote inbouwkast en zicht op het terras en een aansluitende dressing. Aparte berging/wasplaats met de verwarmingsketel en een uitgietbak. Open leefruimte met gashaard en wandmeubel, volledig geïnstalleerde keuken. Fantastisch zicht op het gigantische terras met verwarming en een elektrische zonneluifel met verlichting.

De vloerverwarming is op aardgas (HR-ketel). Energiezuinig E-peil van 57. Ondergrondse kelderberging en staanplaats zijn inbegrepen in de prijs. Verder is er ook nog een gemeenschappelijke fietsenberging en een berging voor papier en karton. De algemene onkosten bedragen €104 per maand.
Mooi zicht op het centrum en vlak bij het bos van de Melberg.

Op zoek naar een luxueus, instapklaar penthouse met een prachtig terras? Neem dan vandaag nog contact op voor een afspraak.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

119 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€994

Pand Referentie

2ZRKAY-FM1-0

100 m2

1 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

28 Dec 2022€439.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu