Kwikstaartlaan 34, 9000 Gent

Huis Te Koop in Gent

€237.000

Wondelgem als centrale uitvalsbasis. In een rustige woonwijk met heel wat groen, vind je dit ruime appartement op de 2e verdieping terug.
Volledig gerenoveerd in 2015 kan je dit appartement kort omschrijven als instapklaar, ruim en lichtrijk.
Via de aparte inkomhal kom je terecht in de open leefruimte met aanpalende keuken. De grote ramen en zonnige oriëntatie zorgen voor zalig veel lichtinval. Via de hal (met ingemaakte kasten) loop je door naar de badkamer en 2 volwaardige en grote slaapkamers waarvan een met een aanpalend terrasje. In de moderne badkamer vind je een leuke regendouche, toilet en wastafelmeubel terug. Er is ook plaats voor een wasmachine.
Mogelijkheid tot aankopen van een garagebox.
Het centrum van Wondelgem is om de hoek: winkels, openbaar vervoer in de nabijheid. Met de auto ben je snel opweg door de vlotte verbinding die de R4 geeft en op 15 min sta je met de fiets in Gent-Centrum. Heerlijk joggen kan je in de aanpalende parken: Ter Durmen Park, de Lange Velden.
Deze prijs is een instelprijs. Indien meerdere keren de vraagprijs wordt geboden, behoudt de eigenaar zich het recht om eventueel onder gesloten enveloppe te laten bieden door degene die de vraagprijs boden.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

230 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€517

Pand Referentie

CN2-H-BYLGAX

2 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

21 Dec 2022€237.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Ja

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu