Ossenstraat 66, 9000 Gent

Huis Te Koop in Gent

€449.000

Voor meer informatie of een bezoek, kan u de verantwoordelijke makelaar Jan bellen op het nummer 0493 76 43 00.
*Verkoop onder instelprijs*
Zeer lichtrijke en moderne gezinswoning op een fantastische ligging in het felgegeerde "De Visserij". Het gehele huis is zeer gezellig en heeft een ongelofelijke warme uitstraling. Hier worden diverse authentieke elementen harmonieus gecombineerd met een strakke look.
Deze aanrader omvat op het gelijkvloers een knusse leefruimte met een compleet geïnstalleerde open keuken, een ruime (fietsen)berging of bureelruimte en een aangenaam koertje. Verder heeft de woning alles wat een gezin maar wensen kan:
drie ruime slaapkamers, een hele grote badkamer (ligbad én douche) met dressing en een ruime kelder, maar bovenal een superligging! De locatie kan niet beter zijn: wandelafstand van het historisch centrum, heel vlotte bereikbaarheid met openbaar vervoer en met de wagen, op wandelafstand van diverse scholen, ....
Deze wijk is felgegeerd dankzij de rustige straten, de aanwezigheid van vele goede restaurants en toffe cafeetjes, de vele parkeermogelijkheden enz. Het mooie Rommelwaterpark met leuke speelmogelijkheden voor verschillende leeftijden ligt verderop in de straat.
Bent u op zoek naar een praktische, goed onderhouden en instapklare woning met unieke kenmerken op een toplocatie? Zoek dan niet verder en maak een afspraak voor een bezoekje ter plaatse!

* Een instelprijs is een minimumprijs die de verkoper vooropstelt. Enkel biedingen (onder gesloten omslag) hoger dan deze prijs worden voorgelegd aan de verkoper, die het bod al dan niet kan aanvaarden

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

338 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€436

Pand Referentie

MATSI0PGKWSG

Vraagprijzen

23 Dec 2022€449.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Bouw vergund

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Niet ingegeven

Bestemming

Woongebied met cult., historische en/of estetische waarde

Overstromingsgebied

Niet overstromingsgevoelig

Menu