Westergemstraat 96, 9000 Gent

Huis Te Koop in Gent

€495.000

* Verkoop onder instelprijs*
De woning is gunstig gelegen op fietsafstand van het centrum van de stad, in een residentiële wijk met rustige straat, en geniet van een vlotte bereikbaarheid dankzij de verschillende verbindingswegen R4, ring van Gent en de nabijheid van het openbaar vervoer.

De woning geniet van een aangename, groene tuin met de nodige privacy dankzij het plaatsen van scheidingswanden. Er is gekozen voor een tijdloze en moderne architectuur, voorzien van het nodige comfort waardoor alle woningen zeer energiezuinig zijn (voorzien van zonnepanelen) en hierdoor voldoen aan de normen.

Het gelijkvloers bestaat uit een inkomhal met vestiaire, gastentoilet, een ruime (technische) berging, open keuken met aanpalend een lichtrijke eet- en woonkamer met zicht op de tuin. De trap leidt ons naar de eerste verdieping waar we een nachthal en 2 slaapkamers vinden. Met de trap komen we op de tweede verdieping waar er een badkamer is voorzien met douche, toilet en dubbele wastafel alsook nog een zeer ruime duplex slaapkamer met de zolderruimte.

De woning wordt instapklaar afgeleverd en afgewerkt met oog voor detail.
Kortom, dit is een unieke kans om een nieuwbouwwoning te kopen op fietsafstand van het centrum van de stad.

*Een instelprijs is een minimumprijs die de verkoper vooropstelt. Enkel biedingen (onder gesloten omslag) hoger dan deze prijs worden voorgelegd aan de verkoper, die het bod al dan niet kan aanvaarden.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

Pand Referentie

83H59D077XT2

Vraagprijzen

23 Dec 2022€495.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Bouw vergund

Dagvaarding

Niet ingegeven

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Niet ingegeven

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Niet overstromingsgevoelig

Menu