Jan-Baptist Boterdaelestraat 24, 9000 Gent

Huis Te Koop in Gent

€329.000

Mail naar jude@vicusvastgoed.be

In de Jan - Baptiste Boterdaelestraat (Bijloke) vinden we deze recent gerenoveerde stadswoning. MOBI-SCORE: 9,7/10. TOP LIGGING. Vlotte verbinding met openbaar vervoer (bus én tram), fietsroute Coupure en op boogscheut van het Gentse historisch stadscentrum.

De benedenverdieping werd ingedeeld in een leefkeuken met aansluitend de badkamer en toegang tot de kelder. Via de trap komen we op de eerste verdieping, bestaande uit een multifunctionele ruimte die naar de wensen van de koper kan ingericht worden als volwaardige eerste slaapkamer, bureau of hobbykamer.. Bovenin, onder het dak, is er opnieuw voldoende plaats voor een comfortabele duplex slaapkamer of een ruimte naar believen van de koper aan te kleden.

De rijwoning vormt een buitenkans voor mensen die zich in een wijk met uniek stadskarakter willen vestigen, voor de ouders die hun studerende kinderen vlakbij het universiteitscentrum willen huisvesten, voor de investeerder die een felbegeerde stadswoning aan zijn portefeuille wil toevoegen. Mogelijkheden te over!

Verhuurwaarde: 785 euro per maand!

CONTACT: Mail naar jude@vicusvastgoed.be

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

239 kWh/m2

Pand Referentie

O7KTOVK0H0XB

21 m2

50 m2

2 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

25 Dec 2022€329.000

Menu