Maaltemeers 69, 9052 Gent

Huis Te Koop in Gent

€769.000

Deze uiterst ruime karaktervolle eigendom is gelegen tussen het Maaltepark en het Parkpleis te Zwijnaarde, een uitstekende bereikbaarheid langsheen verschillende verbindingswegen. De villa werd gebouwd in 1966 en heeft maar liefst een totale grondoppervlakte van 1302m2 met een ruime tuin en een grote oprijlaan.
De grote troeven van deze eigendom zijn de locatie, het feit dat de woning instapkaart is, Zuidwest-georiënteerde tuin en de mogelijkheid tot het combineren van woon-werk dankzij de afzonderlijke ruimte op het 1ste verdiep. De woning op zichzelf bevat een bewoonbare oppervlakte van 355 m2.
We betreden de woning langsheen de ruime inkomhal die al een eerste impressie geeft. Aan de ene zijde van de inkomhal vinden we de lichtrijke leefruimte terug van slechts 84m2 terug. Aanpalend aan de leefruimte is er een keuken met daarbij de eetplaats. Momenteel is dit gesplitst, de scheidende muur tussen de keuken kan uitgebroken worden om zo nog extra ruimte te creëren. Verderop vinden we 2 slaapkamers terug en de badkamer met toilet die volledig vernieuwd werd.
Aan de andere zijde van de woning is er een extra kamer aanwezig die gebruikt kan worden zowel als slaapkamer of als bureauruimte, verderop vinden we een toilet en een douche met lavabo.
Via een aparte ingang betreden we boven de 1ste verdieping die volledig gerenoveerd werd. Een hele ruime tweede woonkamer, die kan dienen als praktijkruimte of eventueel als woning voor een bijkomend gezin. Aangezien er ook nog vier slaapkamers, badkamer met toilet en nog een apart toilet op dit verdiep aanwezig zijn, is deze woning perfect te gebruiken als kangoeroewoning.
Als laatste heeft deze parel ook nog een ondergrondse kelder, inclusief wijnkelder, van 80 m2. Niet te vergeten is de garage die groot genoeg is voor 2 grote gezinswagens en met de plaatsing van een muur, kan er een ingang gecreëerd worden naar de potentiële praktijkruimte.
Kortom, een opportuniteit voor wie opzoek is naar een instapklare villa met een zuidwest-georiënteerde tuin en een praktijkruimte of een kangoeroewoning. De locatie is een ongeziene uitvalsbasis naar bereikbaarheid toe, zowel met de auto, de fiets of het openbaar vervoer: de stad Gent, het Technologiepark, verbindings- en snelwegen en fietsroutes. Wenst u graag een bezoek, neem gerust contact op met Egzontina op 0484522654 of Egzontina@rosseel.be.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

172 kWh/m2

Pand Referentie

X7IOE81TRO2Q

526 m2

6 Slaapkamers

3 Badkamers

Vraagprijzen

03 Dec 2022€769.000

Menu