Brusselsesteenweg 505, 9050 Gentbrugge

Huis Te Koop in Gentbrugge

€279.000

*Verkoop onder instelprijs*
Deze charmante en lichtrijke bel-etage woning bevindt zich op een boogscheut van Gent centrum en is tegelijkertijd dicht bij verschillende invalswegen. Het bevindt zich in een levendige buurt waar er meer dan voldoende winkels, restaurants, cafeetjes en ontspanningsmogelijkheden zijn. Zeker het vermelden waard is de nabijheid van het mooie natuurdomein de Gentbrugse Meersen.
In de gezellige leefruimte met open keuken is het heerlijk ontspannen na een drukke dagtaak; bij mooi weer kunt u met uw gezelschap verder van de zon en de warmte genieten op het ruime terras waar de compleet ingerichte keuken op uitgeeft.
Uniek voor deze buurt is de inpandige garage met de mogelijkheid om twee wagens te plaatsen. Uw bezoek kan dus steeds voor uw deur parkeren.
De twee bovenste verdiepingen van dit instapklare pand zijn gereserveerd voor twee ruime slaapkamers en een badkamer met ligbad, douche en extra toilet. Verder is er nog een berging, een zolder, een koer, een kelder en een gastentoilet. U hoort het: een ideaal pand voor starters, een klein gezin of om te verhuren.
Wilt u het potentieel en charme van deze woning komen ontdekken?
Bel ons voor een bezoekje ter plaatse!

* Een instelprijs is een minimumprijs die de verkoper vooropstelt. Enkel biedingen (onder gesloten omslag) hoger dan deze prijs worden voorgelegd aan de verkoper, die het bod al dan niet kan aanvaarden

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

302 kWh/m2

Pand Referentie

9NQO9JQH2R1E

Vraagprijzen

09 Dec 2022€279.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Niet ingegeven

Dagvaarding

Niet ingegeven

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Niet ingegeven

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Niet overstromingsgevoelig

Menu