Beekstraat 11, 9506 Geraardsbergen

Huis Te Koop in Geraardsbergen

€539.000

Wees welkom in deze smaakvol gerenoveerde burgerwoning in Zandbergen, een deelgemeente van Geraardsbergen. Deze karaktervolle woning met een straatbreedte van maar liefst 13m is bovendien gunstig gelegen nabij scholen, winkels, recreatie en het station. De oude gevel werd 'old burgundy' gekaleid en beschikt rechts nog over een nieuwbouwcontructie die naast een dubbele garage een heuse studio herbergt, ideaal dus voor co-housing en kangoeroewonen. Zelfs het oprichten van een B&B behoort tot de mogelijkheden.

Bij de renovatie in 2002 werd o.a. de woonkamer verlengd met een prachtige orangerie, waar het elk seizoen heerlijk vertoeven is. De grote landschapsramen zorgen voor een royaal binnenstromend licht en een mooi zicht op de aangelegde tuin met terras en bijgebouw.

Doorheen de volledige woning werd bovendien een subtiel landelijk concept uitgewerkt met kwaliteitsvolle materialen, respect voor het authentieke en steeds in functie van een optimale en pure woonbeleving.

Deze specifieke eigendom heeft een bew. opp. van maar liefst 322m², beschikt over een gunstig EPC, buitenschrijnwerk met dubbele beglazing, centrale verwarming (deels vloerverwarming), warmtepomp, ...

De leefkeuken bevindt zich centraal in de woning, wat uitnodigt tot gezellig kokkerellen met vrienden en familie. De keuken is uitgerust met een eiland, werkblad in Belgisch blauwe hardsteen, handgemaakte eiken kasten en een riant gasfornuis met oven van Lacanche. Nog op het gelijkvloers een stijlvolle TV-kamer, een bijzonder gastentoilet met urinoir, een aparte wasplaats, een berg-/stookplaats en een ruime garage met vloerverwarming (voor de hobbyliefhebbers of handig bij feestjes).

Via de houten trap met fraaie marmeren lambrisering komen we op de 1ste VD. Hier vinden we 3 ruime slaapkamers, stijlvol afgewerkt met parketvloeren, spanplafonds, sierlijsten en houten shutters. Verder een elegante badkamer met originele scheepsvloer, losstaand bad met vrijstaande kraan, inloopdouche en lavabo met meubel en spiegel. Tot slot nog een dressing met inbouwkasten en een afzonderlijk toilet.

Via een subtiel weggewerkte kastdeur komen we in het nieuwbouwgedeelte. Daar ontdekken we een volwaardige studio met eigen salon, uitgeruste keuken, badkamer met lavabo, inloopdouche en toilet, en handige uitgewerkte dressing/zolder met inbouwkasten.

Om het helemaal af te maken beschikt de woning nog over een ruime stockagezolder van 67m² en een droge, praktische kelder.

Aan buitenruimte geen gebrek. Achteraan kan je genieten van de aangelegde tuin met groot terras, tuinpaden, leilinden, ... De oriëntatie is top: zuid!

Word jij de nieuwe eigenaar van dit exclusief pareltje in Zandbergen?
Voor het maken van een afspraak voor bezichtiging, contacteer ons op 053 89 99 66 of mail naar info@immolierman.be.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

206 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€696

Pand Referentie

RT0M580VE7V8

3 Slaapkamers

Vraagprijzen

06 Dec 2022€539.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Ander type gebied

Overstromingsgebied

Effectief overstromingsgevoelig gebied

Menu