Drapstraat 27, 9308 Gijzegem

Huis Te Koop in Gijzegem

€644.000

Prachtige woning met hoogkwalitatieve afwerking!

Deze unieke woning beschikt op het gelijkvloers over een inkomhal met gastentoilet, een ruime woonkamer voorzien van sierhaard, een luxueuze open keuken met eiland (voorzien van vaatwas, inductie kookplaat, combi-oven, stoomoven, ... van het merk "Miele"), een bureau/hobbykamer en een berging/wasplaats.

Op de 1ste verdieping bevindt zich de masterbedroom met indrukwekkende badkamer (inloopdouche, vrijstaand bad, dubbele lavabo) en dressing. Op deze verdieping is ook nog een 2de slaapkamer terug te vinden net zoals een apart toilet en een ruimte met extra badkamer.

Op de bovenste verdieping vindt men nog een 3de slaapkamer en een zolderruimte.

Deze woning is voorzien van topkwalitatieve materialen; prachtige parketvloer, keukenwand in marmer, domotica, videofonie, alarmsysteem, vloerverwarming, zonnepanelen en nog zoveel meer! Kijk gerust al eens binnen via onze virtuele toer: https://my.matterport.com/show/?m=kvDcEXdX5Ku

De leefruimte en keuken geven uit op het zonnige terras met aansluitend de aangelegde tuin!

Extra troef is de ruime oprit die plaats biedt voor meerdere wagens en ook via een automatische toegangspoort uitgeeft op de tuin.

Goed gelegen op wandelafstand van centrum Gijzegem - Aalst en dichtbij verbindingsweg Aalst - Dendermonde. Voor meer info en/of een bezoek, contacteer ons via aalst@immotijl.be of 053/42 46 99.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

14 kWh/m2

Pand Referentie

UO4CXDEHBK81

457 m2

3 Slaapkamers

Vraagprijzen

26 Nov 2022€644.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

ja

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

nee

Bestemming

Woongebied met landelijk karakter

Overstromingsgebied

n/a

Menu