Schoolstraat 39, 9860 Gijzenzele

Huis Te Koop in Gijzenzele

VERKOCHT. Deze nieuwe grote en landelijk gelegen, exclusieve en energiezuinige BEN-villa (E-peil 10) met grote tuin, sauna, zwemvijver, paardenstallen en bijhorende voorzieningen werd opgericht in 2020 door bouwbedrijf Mi Casa in typische Long Island-stijl. De Amerikaanse architectuur in combinatie met de massieve houtbouw zorgt voor een ultieme harmonie tussen de materialen en het gehele concept van zowel het exterieur, het interieur en de sfeervolle tuin.

De dubbele oprit zorgt voor een maximale bereikbaarheid van de tuin, die ingericht is met een zwemvijver, een garage met fietsenstalling, een zonneterras, een overdekte cosy buitenzitruimte met kachel, een grote tuinberging, enz. Achteraan de tuin, het totale perceel heeft een oppervlakte van 1.860 m², zijn er volwaardige faciliteiten voor het stallen van paarden met 2 boxen, wasplaats, voederruimte, zadelkamer en een weide.

Binnenin geeft de centrale inkomhal met vestiaire en toilet, toegang tot de woonkamer met zithoek, gashaard en eethoek met grote raampartijen naar de tuin toe. Aansluitend en afsluitbaar met schuifdeuren in mat zwart smeedijzer, is er de volledig ingerichte leefkeuken met kookeiland, die ook leidt naar de grote bijkeuken, berging en wasplaats. De grote hal op de eerste verdieping verbindt de master bedroom met dressing, twee slaapkamers, een afzonderlijk toilet en de grote badkamer met inloopdouche, ligbad en sauna met infraroodfunctie. Op de volwaardige tweede verdieping bevinden zich nog 4 slaapkamers, een badkamer met inloopdouche en toilet en een bergruimte. Tot slot is er nog een bergzolder.

Verder is het huis voorzien van vloerverwarming op aardgas (aangevuld met elektrische elementen), maar liefst 27 zonnepanelen, totale camerabewaking, waterverzachter, ventilatiesysteem, regenwaterput (10.000 liter), automatische garagepoort, enz.

Een bijzonder huis met open vergezicht dat een enorm vlotte bereikbaarheid kent via de N42 en de E40.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

15 kWh/m2

Pand Referentie

7IRZVXHP2OOL

1.860 m2

294 m2



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Bouw vergund

Dagvaarding

Niet ingegeven

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Niet ingegeven

Bestemming

Woongebied met landelijk karakter

Overstromingsgebied

Niet overstromingsgevoelig

Menu