Brugstraat 23, 3890 Gingelom

Huis Te Koop in Gingelom

€279.000

In het landelijke Montenaken, een deelgemeente van Gingelom vinden we deze ruime gezinswoning terug.
De kleuter- en basisschool van Montenaken is op slechts 300 meter gelegen alsook mogelijkheden voor het gebruik van openbaar vervoer.
Het centrum van Gingelom is zeer makkelijk te bereiken binnen 5 minuten en ook Sint-Truiden is gelegen op amper 10 minuten rijden met de wagen. De oprit van de E40 richting Leuven, Brussel en Luik bereikt is op slechts 5km gelegen.

Op het gelijkvloers betreden we deze woning via de centraal gelegen inkomhal waarvan we toegang hebben tot het bureau (mogelijkheid voor een extra slaapkamer), het gastentoilet en de ruime woonkamer. Aan de linkerkant van de woonkamer bevindt zich de keuken. Zowel de woonkamer als de keuken zijn beide voorzien van veel natuurlijk lichtinval. Toegang tot de tuin is er via de keuken.
Op de eerste verdieping vinden we 4 volwaardige slaapkamers. Ook vinden we hier een tweede apart toilet, de wasplaats en een moderne badkamer, voorzien van ligbad en douche.
De tweede verdieping herbergt de zolder met mogelijkheden tot inrichten van een extra ruimte. De zolder is verbonden met de eerste verdieping door middel van een vaste trap.

De kelder biedt voldoende opbergruimte. Ook is de woning voorzien van een inpandige garage met aparte toegang tot de tuin.

Krijg een volledig beeld van de ruime indeling van deze woning via de virtuele tour, beschikbaar op onze website www.empresaconsult.be!

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

177 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€371

Pand Referentie

FUPL9RPBDT27

315 m2

151 m2

4 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

11 Jul 2022€279.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied met landelijk karakter

Overstromingsgebied

n/a

Menu