Boekhoutstraat 34, 3890 Gingelom

Huis Te Koop in Gingelom

€265.000

RUSTIG GELEGEN WONING MET ZONNIGE TUIN +/- 6A50CA

In het rustige Boekhout, een deelgemeente van Gingelom, vinden wij deze halfopen bebouwing terug, gelegen in de Boekhoutstraat ter hoogte van huisnummer 34. Ondanks de rustige ligging kan men zicht vlot verplaatsen door de nabijheid van de E40. Verder vinden wij in de nabije omgeving scholen, bushaltes en enkele buurtwinkels terug.

De voormalige open bebouwing werd in 1982 opgesplitst in twee woongelegenheden, waar men afzonderlijk kan wonen gezien de splitsing en de twee huisnummers (34 en 34A). Hierdoor is de woning ideaal om met meerdere generaties boven elkaar te wonen. Deze woning heeft voor zowel het appartement beneden als boven een prachtige tuin /terras met bovendien een uniek landelijk uitzicht op een agrarisch gebied waar nooit kan op gebouwd worden. Deze duo-woning met tal van mogelijkheden is een uitzonderlijke opportuniteit voor een familie met veel privacy, geluk en het zen-gevoel . Door de jaren heen zijn er reeds heel wat renovatie werken uitgevoerd zoals het vernieuwen van de ramen, de vloeren, de verwarmingsinstallatie, de badkamer en de keuken waardoor alles instap klaar is. Leuk detail: de elektrische installatie is conform tot mei 2037!

Het gelijkvloers omvat de volgende ruimtes: een zitplaats, eetplaats, berging, ingerichte keuken met eethoek washok met toilet, nachthal met dressing-kleerkast, inloopdouche met lavabo, slaapkamer. Via hier bereikt men de zonnige tuin en het nog aan te leggen terras. Het uitzicht op het groene landschap zal de toekomstige eigenaar zeker kunnen bekoren. De eerste verdieping is ingericht als extra appartement. Men heeft hier één slaapkamer, keuken, badkamer en een zitplaats ter beschikking. Deze ruimte kan men ook als bijkomende slaapkamer gebruiken. Van op het prachtige groote terras met zonneluifel heeft men een uniek zicht over de Haspengouwse landen.

Nieuwsgierig om deze woning met één van onze medewerkers te ontdekken?
Vraag snel een bezichtiging aan via info@immohaven.be - 011 74 30 60.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

367 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€759

Pand Referentie

J1NY80-9O609

648 m2

180 m2

Vraagprijzen

21 Oct 2022€265.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

In aanvraag

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

In aanvraag

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu