Kamerijckstraat 7, 3890 Gingelom

Huis Te Koop in Gingelom

€319.000

Gingelom staat synoniem voor idyllische landschappen, gezelligheid en rustiek. Op de Kamerijckstraat ter hoogte van het nummer 7, bieden wij met trots deze knappe bungalow te koop aan. Hier wonen, is wonen in een oase van rust en gezelligheid. Ook de verbinding is hier uitstekend, het Station van Landen en de oprit van de E40 bereik je met de wagen op minder dan 10 minuten.

Deze open bebouwing met een totale oppervlakte van bijna 300m² werd opgetrokken in 1974 op een prachtig perceel van 13 are 43 centiare. Door gebruik te maken van duurzame materialen, is de woning vandaag nog steeds in topconditie. Waarom de eigenaars destijds dit perceel uitkozen is onmiddellijk duidelijk wanneer je naar de omgeving van de woning kijkt, rondom de woning liggen uitgestrekte agrarische gebieden die zorgen voor een fenomenaal uitzicht vanuit de woning.

De ruime leefruimte is voorzien van een airco die zowel de ruimte kan koelen in de zomer als kan verwarmen in de winter. Door de vele raampartijen baadt men hier in natuurlijk licht, wat zorgt voor een zeer aangenaam en open gevoel. De meranti accenten in het plafond komen terug in het buitenschrijnwerk, dit tropisch hardhout kan een eeuwigheid meegaan. Aansluitend aan de keuken en leefruimte is er een prachtige veranda/tuinkamer waar je optimaal kan genieten van het uitzicht en waar je kan vertoeven in alle rust en privacy.

De praktische keuken werd onder andere uitgerust met een keramisch kookvuur, een ingebouwde vaatwasser, een combi oven en een ingebouwde frigo. Ook deze keuken geniet een zeer aangename lichtinval.

De woning telt in totaal drie slaapkamers, uiteraard allemaal op het gelijkvloers, waarbij de grootste van de drie voorzien is van een aansluitende dressing. De badkamer werd recent volledig vernieuwd en is uitgerust met douche en een stijlvol dubbel lavabomeubel. Bovendien beschikt de woning ook over een apart (gasten)toilet met handwasbakje.

De volledige woning werd onderkelderd. Aan bergruimte dus geen gebrek. Een deel van deze kelder doet ook dienst als inpandige garage voor 1 wagen. Bovendien is er onder de veranda nog een bergruimte die eveneens dienst kan doen als garage voor een tweede wagen.

De woning werd voorzien van een waterverzachter en een alarm.
Rondom de woning zijn er verschillende terrassen, waardoor je op elk moment van de dag van de zon kan genieten.

Ben jij ook onmiddellijk overtuigd door deze gelijkvloerse woning met prachtige verzichten? Aarzel dan niet langer, contacteer ons vandaag nog. Wij helpen je maar al te graag verder. (Tel. 011/69.76.40)

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

443 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€705

Pand Referentie

XJKGCW9MKWLT

1343 m2

150 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

24 Dec 2022€319.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied met landelijk karakter

Overstromingsgebied

Nee

Menu