Zuurbemde 96, 3380 Glabbeek

Huis Te Koop in Glabbeek

€390.000

Landelijke villa met 5 slks op een prachtig perceel van 1470 m² met zonnepanelen!
Gelijkvloers:
Men betreedt de woning via de ruime leefruimte. De leefruimte, biedt voldoende plaats voor een eet- en zitgedeelte. Hiernaast bevindt zich de volledig ingerichte keuken met de berging met aansluiting voor een was-en droogmachine met een wc. Aansluitend is er een gezellige veranda met een prachtig uitzicht op het overdekt terras en de tuin. Verder is er een slaapkamer, die momenteel is ingericht als bureau , de badkamer voorzien van een dubbele wastafel, douche en ligbad. Een trap naar de garage.
Verdieping:
Nachthal, 3 grote slaapkamers en een aparte toilet.
Zolder:
De zolder is toegankelijk via de nachthal en momenteel ingericht als extra slaapkamer.
Tuin:
De piekfijn onderhouden tuin is voorzien van fruitbomen en van tuinverlichting , volledig omheind en kan worden afgesloten met de poort. Achteraan is er een carport, terras en tuinhuis.
BIJZONDERHEDEN: Verwarming met mazout (hoog rendementsketel) - POSITIEVE ASPECTEN Open bebouwing - Unieke ligging met prachtig panoramisch zicht - Perceel 1470 m²- Zeer goed onderhouden - 4 tot 5 ruime slaapkamers - Zonnepanelen van het jaar 2010 (23stks)- Voldoende parkeermogelijkheden. Zeker de moeite waard om te bezoeken. Bel ons op het nummer 02.513.13.13 voor een bezoek aan deze aangename woning ideaal voor grote gezinnen en/of vrije beroepen.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

Pand Referentie

GKHSXBDH6UE5

0 m2

165 m2

5 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

03 Jan 2023€390.000

Menu