Kindekensstraat 13, 1755 Gooik

Huis Te Koop in Gooik

€1.400.000

Exclusieve villa op een terrein van 63are85ca. Kom deze unieke eigendom bezoeken op onze avant-première, inschrijven is mogelijk via onze website. Deze exclusieve eigendom bevindt zich in het prachtige Gooik, de parel van het Pajottenland. In deze buitengewone omgeving geniet u optimaal van de natuur en ook van een volledige privacy. Deze woning werd in 2004 volledig gerenoveerd, met behoud van de karaktervolle elementen zoals de originele boogstructuren. Prachtig en groen verzicht in de grote tuin waar het zeer aangenaam vertoeven is.

U komt toe via de oprijlaan met toegang tot de karaktervolle binnenkoer met veel parkeergelegenheid. Deze eigendom is samengesteld uit een hoofdgebouw en een guesthouse. Het hoofdgebouw is ingedeeld als volgt:
Authentieke inkomhal met toegang tot een vestiaire met mooie handwas, ingemaakte kasten, en een apart toilet. De inkom geeft wederom ook toegang tot de prachtige leefruimtes, 'une chambre prestige' met vloerverwarming: een salon met adembenemende hoge plafonds, een ruime eetplaats, en een tweede salon met een authentieke open haard geflankeerd door zwart marmer en eiken bovenbalk met sculptuur. Ook de originele balken van de woning komen hier terug. Naast het tweede salon bevindt zich nog een polyvalente ruimte die perfect dienst kan doen als speelruimte, bibliotheek, bureauruimte (met een DDG CV kachel, zijnde een houtkachel die in serie geschakeld is met de centrale verwarming). Volledig geïnstalleerde keuken met ruime eethoek (incl alle apparatuur). De eerste verdieping bestaat uit een open nachthal, met toegang tot drie (kinder)kamers en een eerste badkamer met ligbad, douche, wastafel en prachtige houten balken dewelke gerespecteerd werden in de renovatie, eveneens een apart toilet en een aparte wasplaats aanwezig op de nachthal. De tweede verdieping bestaat uit de master bedroom met een ensuite badkamer met ligbad en wastafel, een dressing op de overloop, en een tweede doucheruimte met apart toilet en een sauna. Via de inkomhal heeft men toegang tot het overdekte terras waar het zalig vertoeven is. Dit overdekt terras (ook toegankelijk via een buitendeur) geeft toegang tot de guesthouse. De guesthouse is ingericht als volgt:
Kitchenette, leefruimte en eetplaats, apart toilet en een prachtige verdieping met behoud van de originele balkenstructuur bestaande uit een master bedroom met luxueuze badkamer met dubbele wastafel, inloopdouche en toilet en ingebouwde vestiairekasten. Deze ruimte doet vandaag dienst als fitnessruimte, maar is ideaal voor het ontvangen van gasten of een inwonende ouder/kind.

De grote troef van deze woning is zeker ook de prachtige, ruime tuin. U kan hier genieten van een oase van rust, zonder verkeer, enkel het gezang van de vogels. Weelderige tuin gedomineerd door buxus, sierbomen en sierstruiken. Unieke blauwe regen dewelke het pronkstuk is van de tuin. Eveneens ook ruime aangelegde terrassen in blauwe steen.

De woning beschikt ook over twee kelders, een technische ruimte met bovengrondse stookolieopslag (6000 l) en een wijnkelder. Deze charmante woning geniet van een hedendaags comfort: waterzuiveringsstation, 28 zonnepanelen, alarmsysteem. Warmtepomp voorzien voor de guesthouse. Geen wateroverlast gezien de woning hoger gelegen is. Te bezoeken ! EPC: D, 344 kWh/m².

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

344 kWh/m2

Pand Referentie

M8I629YVXF-C

6385 m2

439 m2

Vraagprijzen

01 Jul 2022€1.400.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

ja

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu