Bruneaustraat 19C, 1755 Gooik

Huis Te Koop in Gooik

€419.000

Klassieke gezinswoning met zuidwestelijke tuin gelegen in het landelijke Gooik (Kester). Deze alleenstaande woonst heeft een bewoonbare oppervlakte van 244m² (kelderverdieping met garage inbegrepen) en is gelegen op een terrein van 13a05. Het betreft een solide, traditionele constructie van 1988 met betonnen vloerplaten tussen de verdiepingen. Ze is volledig onderkelderd met grote garage (40m²) voor 2 wagens en meerdere kelders. Verder beschikt deze woning over houten ramen met dubbele beglazing en elektrische verwarming met accumulatoren en directe elementen. De tuin oriënteert zich naar het zuidwesten en beschikt over een groot terras en tuinhuis. Achteraan in de tuin is er een boomgaard. Op het gelijkvloers is er een slaapkamer en badkamer -- boven nog 2 ruime slaapkamers.
Rustige ligging in een residentiële straat in het centrum van Kester. Op wandelafstand van winkels, scholen en openbaar vervoer.
Indeling : Kelderverdieping : traphal met kelders (54m²) en grote garage (40m²). Gelijkvloers : inkomhal met apart toilet - woonkamer (34m²) - keuken (15m²) - wasplaats (8m²) - slaapkamer 1 (14m²) - badkamer (6m²) - terras en tuin. Verdieping : traphal/overloop (21m²) - 2 ruime slaapkamers (19m² - 17m²).
Vergunning uitgereikt - woongebied met landelijk karakter + woonuitbreidingsgebied - geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd - geen voorkooprecht Ruimtelijke Ordening - verkavelingsvergunning.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

573 kWh/m2

Pand Referentie

YM5GVDCNSZDY

1305 m2

244 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

22 Nov 2022€419.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Vergunning uitgereikt

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

Woongebied met landelijk karakter

Overstromingsgebied

Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in mogelijk overstromingsgevoelig gebied

Menu