Dokter Haekstraat 44, 9200 Grembergen

Huis Te Koop in Grembergen

€189.500

Instapklare woning te Grembergen bij Dendermonde | BEZOEKDAG zaterdag 7 januari op afspraak

In het dorpskern van Grembergen vindt u deze ideale starterswoning met 3 kamers, met zijn centrale ligging, vlakbij de lagere scholen, openbaar vervoer en zijn belangrijke invalswegen richting Dendermonde, Hamme/Zele/Waasmunster, ben je overal dichtbij maar kan je ook genieten van de leuke fiets- en wandelpaden langs de Schelde/Durmen.

Laat me u rondleiden: via de inkomhal kom je terecht in de leefruimte met gezellig zithoek met inbouwhaard op gas, eetkamer, berging, uitgeruste open keuken aan de achtergevel dat uitgeeft op het gezellig ingesloten terras (incl. buiten berging voor het stallen van terras sets, fietsen, ...).

Via de open traphal, die zich in de leefruimte bevindt, kom je op een overloop die toegang heeft tot de ruimste slaapkamer die voorzien is van een extra berging voor bedlinnen of ingemaakte kast van de creëren. Op dit niveau (1e verd.) treffen we de badkamer voorzien ligbad met douche mogelijkheid, toilet, badkamer meubel en voorzien van aansluiting voor wasmachine/droogkast. Vanuit de overloop heeft men een trap naar de zolder waar deze opgesplitst is in 2 kamers met tal van mogelijkheden als slaapkamer, dressing of bureau.

De ramen (pvc) zijn voorzien van dubbele beglazing (rolluiken in de living op het gelijkvloers), EPC-score 348 kWh/m² en de keuring elektrische installatie is CONFORM volgens AREI en een laag KI: €280,- maar liefst.

Bent u op zoek naar een goed gelegen woning voor starters, gezinnen, maar ook als investering voor te verhuren is dit het ideale pand en zoek niet verder!
Verkoop onder 3 % registratierechten reeds mogelijk!

Kom deze woning bekijken op afspraak. Boek uw afspraak hier online op zaterdag 7 januari of bel T. 052/55.55.55 - info@immotwins.be

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

348 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€280

Pand Referentie

Z5IXN8QWMV0Y

87 m2

95 m2

3 Slaapkamers

Vraagprijzen

28 Dec 2022€189.500



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Nee

Menu