Perlamoenalaan 8, 2280 Grobbendonk

Huis Te Koop in Grobbendonk

€649.000

Instapklare, top onderhouden villa op 1075 m² met o.a. 4 slaapkamers, inpandige garage en zwembad met poolhouse. Doodlopende straat in Grobbendonk. EPC: 118 kWh/m². Elektriciteit conform. Zonnepanelen met groenestroomcertificaten! (€300/cert.)

Ligging:De woning is centraal gelegen in een doodlopende straat op de grens tussen Grobbendonk en Bouwel. Met de kern van beide gemeenten vlakbij, alsook een vlotte verbinding naar de E313 en omliggende gemeenten/steden.

Indeling: -1:Kruipkelder0:Inkomhal met gastentoilet, leefruimte, keuken, wasplaats/berging, inpandige garage.+1:4 slaapkamers, badkamer, apart toilet.+2:Zolder

Beschrijving:Deze erg verzorgde en ruime woning (2003) is voorzien van een lichtrijk karakter met gebruik van kwalitatieve materialen en een optimale indeling. Via de open inkomhal met als eyecatcher de glazen trap kom je door de glazen deur in hetleefgedeeltevan de woning terecht. Met zicht op de tuin, vind je hier de eetruimte met aansluitende zithoek terug. Deze ligt op volle parket en verleent via een groot schuifraam toegang tot het overdekt terras. Aangrenzendis er de volledig geïnstalleerde open keuken, uitgerust met recent vernieuwde toestellen. Ook van hieruit heb je zicht op en toegang naar de tuin. De leefruimtes zijn voorzien van airco en uitgerust met een Bose surround systeem. Aansluitend aan de keuken is de wasplaats voorzien, die op haar beurt toegang verleent aan de inpandige garage.
Via de inkomhal met knappe glazen trap komen we op de 1ste verdieping. Deze beschikt over 4 ruime slaapkamers. De masterbedroom (24 m²) beschikt over een eigen dressing. De twee quasi identieke kamers van 13,2 m² en 12,5 m² beschikken over ingemaakte kasten. Een van de twee kamers doet dienst als bureau. De kleinste kamer (11m²) is momenteel ingericht als hobbykamer.Alleslaapkamers hebben bovendien airco. De grote badkamer beschikt over alle comfort zoals douche, bad en dubbel lavabomeubel. Het toilet is apart. Als laatste is er de zeer ruime, geïsoleerde bergzolder die toegankelijk is via een vlizotrap.
Buiten geniet je vaneenruim terras met zonneluifel en een onderhoudsvriendelijke tuin. Er is een verwarmd zwembad van 8 x 4m,een gezellige poolhouse met bar en een aansluitende tuinberging. In het tweede bijgebouw is de technische ruimte voor het zwembad met ook hier een apart toilet.
Bijzonderheden: Zonnepanelen met certificaten | airco | recente verwarmingsketel (2020) | screens | EPC: 118 kWh/m²

Bijzondere informatieplicht:Omgevingsvergunning stedenbouwkundige handelingen uitgereikt, woongebied, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd, geen voorkooprecht ruimtelijke ordening, omgevingsvergunning voor verkavelen van gronden uitgereikt.
Dit is geen aanbod maar een onderhandelingsvoorstel. Alle informatie onder voorbehoud van materiële vergissingen en/of wijzigingen.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

Pand Referentie

HPBQEUG1AAS-

1075 m2

254 m2

4 Slaapkamers

Vraagprijzen

24 Jul 2022€649.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu