Molenberg 21, 1702 Groot-bijgaarden

Huis Te Koop in Groot-bijgaarden

€1.485.000

Dilbeek: Wivinawijk - nabij station - toplocatie: Charmante karaktervolle eigendom op 28a36ca met volledig omheinde parktuin, groot zuidwest georiënteerd terras en mooi zwembad van Bob Monteyne (15 x 4m) - volledige privacy gewaarborgd. De woning werd gebouwd voor Barones de Viron.

De toegang tot het domein gebeurt via een automatische poort en de oprit brengt u tot een parkeerruimte naast de woning. Het praktijk- of kantoorgedeelte is bereikbaar via een hoger gelegen voetweg naast de woning. Deze ingang loopt volledig afgescheiden van de ingang tot het hoofdgebouw. De 2 communiceren wel binnenin met elkaar.

Hoofdgebouw: Gelijkvloers = 220m² - privé + kantoor of praktijk: inkomhal met vestiaire en toilet, bureel, grote keuken 25,5m², prachtige salon en eetplaats met haarden 100m² uitkijkend op groot zonneterras en parktuin met zwembad (15 x 4m) en buitendouche. Een aparte ingang biedt u toegang tot de kantoor- en/of praktijkruimte van 70m² of ook inrichtbaar als flat voor inwonende ouders of huispersoneel of als extra slaapkamers met badkamer en wasplaats.

De 1ste verdieping = 107m² biedt u 3 slaapkamers (33,41; 16 en 16m²) waarvan 1 met ingebouwde dressing en 2 apart ingerichte dressings, een toilet en een douchekamer met dubbele lavabo. De reeds geïsoleerde zolder is bereikbaar via een uittrekbare trap.

Deze eigendom telt 76m² aan kelderruimte onderverdeeld in wijn- en stockagekelders. Extra troef is de grote garage met automatische poort voor 5 à 6 wagens. Het treinstation van Dilbeek is op wandelafstand, ook verschillende invalswegen en autosnelwegen in directe nabijheid, doch hebben ze geen impact op de rust en kalmte die deze schitterende eigendom te bieden heeft.

Vergunning uitgereikt - Woongebied met landelijk karakter - Geen rechterlijke herstel- of burgerlijke maatregel opgelegd - Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig - Geen verkavelingsvergunning

Dit jaar vieren we de 110de verjaardag van de Barones de Viron, de 1ste eigenares van deze unieke eigendom.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

435 kWh/m2

Pand Referentie

XMRJ2KHIBRV8

2836 m2

598 m2

Vraagprijzen

09 Jun 2022€1.485.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu