Heulestraat 36, 8560 Gullegem

Huis Te Koop in Gullegem

€775.000

Discreet omsloten tussen de Heulestraat en Dreef Ter Elst vinden we deze woonst met bijgebouwen. Rustige, doch centrale ligging.

Woonhuis

Het woonhuis werd volledig vernieuwd naar een landelijk kader met kwalitatieve en duurzame materialen. De woning biedt een mooie leefruimte met doorkijkhaard die de eetplaats en het salon verbindt. Een kwalitatieve keuken in eik met voldoende bergplaats en een extra bureauruimte vervolledigen de gelijkvloerse verdieping.

Het eerste verdiep werd voorzien van een badkamer met ruime inloopdouche en dubbele lavabo.. In de open zolder zijn op vandaag twee zeer ruime slaapkamers (mogelijkheid tot compartimenteren) met een mooie parketvloer. De houten balken in combinatie met de stalen ramen geven extra cachet.

Bijgebouwen

Twee van de drie bijgebouwen werden reeds grondig aangepakt. Deze werden voorzien van een nieuw dak met authentieke -nieuwe- pannen. De gebouwen kunnen worden afgewerkt naar eigen invulling. Het grootste bijgebouw kreeg reeds een nieuw dakgebinte maar dient nog verder afgewerkt te worden.

Deze eigendom wordt aangeboden via Pre-sale. Bezoeken aan deze eigendom vinden plaats op afspraak tussen maandag 12/12 en woensdag 21/12. Bij verdere interesse kan je een vast en onvoorwaardelijk bod uitbrengen tegen woensdag 21 december om 16u. De vermelde prijs is een lanceerprijs.

Wenst u meer info over deze woning of wenst u een bezoek ter plaatse?

Contacteer Yoshi Vandeginste (0474 49 50 38 - yoshi.vandeginste@dewaele.com) of Carl Boedts (0473 95 18 21 - carl.boedts@dewaele.com)

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

2370 kWh/m2

Pand Referentie

UTCHBSH4KYKO

232 m2

2 Slaapkamers

Vraagprijzen

27 Nov 2022€775.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

woongebied

Overstromingsgebied

ja

Menu