Wakkerzeelsestraat 90, 3150 Haacht

Huis Te Koop in Haacht

€479.000

Welkom in Wespelaar! De deelgemeente van Haacht biedt u naast een vlotte verbinding richting Leuven (slechts 12km) en de nabijheid van supermarkten, openbaar vervoer,... ook de voordelen van wonen te midden van de natuur. Het huis is namelijk gelegen in agrarisch gebied en is omringd door weilanden zonder nabije buren waardoor u geniet van prachtige vergezichten.

Deze instapklare gezinswoning werd tussen 2014-2016 volledig gestript en grondig gerenoveerd: nieuw dak, ramen, elektriciteit, loodgieterij, regenwaterput (toiletten en buitenkraan), pleister, gietvloer,... én uitgebreid.

Op de gelijkvloerse verdieping vindt u de inkomhal met voldoende ruimte voor vestiaire, de leefruimte bestaande uit gezellige zithoek en eetkamer met aangename houtkachel en de keuken van lokaal bedrijf Houtwerk. De woning werd ingericht met een retro-look die het huis meteen veel sfeer geeft. Daarnaast vindt u nog een bureau, grote berging en gastentoilet op het gelijkvloers. De overvloedige lichtinval is een extra troef. Verder beschikt de woning over vier volwaardige slaapkamers met mooie houten vloer, een badkamer ingericht met inloopdouche, ligbad en wastafel en een apart toilet. Ook een bergzolder en een kleine kelder zijn aanwezig. Buiten is er een groot terras dat gedeeltelijk overdekt is inclusief zonneluifel en een grote zuidgerichte tuin met veel plaats om te spelen, voor kippen, een moestuin en om te genieten van het prachtige uitzicht.

Kortom: deze instapklare woning is vast en zeker uw bezoek waard. Contacteer ons nu!

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

Pand Referentie

32JDBN5X7MEL

4 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

21 Dec 2022€479.000

Menu