Heldergemstraat 194, 9450 Haaltert

Huis in Haaltert

GERESERVEERD!! HELDERGEM - Deze prachtige, instapklare 4-gevelwoning kunt u vinden in het rustige Heldergem. Deze woning, oorspronkelijk bestaande uit 2 oude woningen, werd in 2016 volledig omgetoverd tot een moderne luxueuze woning voorzien van alle comfort. Zo werd de woning voorzien van nieuwe ramen, gevels, 2 badkamers, centrale verwarming, nieuwe elektriciteit (domotica), vloeren, geïsoleerde gevels met crépi, nieuwe keuken, airco, enz... Naar indeling toe is de woning op het gelijkvloers voorzien van een aparte inkomhal met gastentoilet, een zeer ruime, lichtrijke woonkamer met een moderne gashaard, een ruime, geïnstalleerde open keuken, een praktisch achterliggende bergruimte en een kleine garage (te klein voor wagen, maar ideaal voor het plaatsen van motor of fietsen). Op de eerste verdieping bevinden zich naast de overloop, een apart toilet, 2 badkamers, 3 slaapkamers en een dressing. Extra troef is het achterliggende bijgebouw, waarbij de zolderruimte ervan rechtstreeks in contact staat met het hoofdgebouw en de ruimte op het gelijkvloers fantastisch werd aangekleed als "mancave", maar ook tal van andere mogelijkheden biedt naar zelfstandige activiteit toe (praktijkruime, vrij beroep, kapsalon, enz...). Tot slot zijn er nog de prachtige aangelegde voor- en achtertuin die de woning compleet maken.

In de directe omgeving bevinden zich scholen, buurtwinkels, openbaar vervoer, invalswegen en E40.

Kortom ben je op zoek naar een instapklare woning zonder zorgen voorzien van alle moderne comfort, aarzel dan niet en maak snel uw afspraak! Voor meer info of bezoek 053/60.65.60.

De vermelde prijs is een richtprijs. Na ontvangst van de biedingen zal de verkoper beslissen of hij/zij de eigendom verkoopt aan het beste bod. De richtprijs is aldus niet bindend voor de verkoper. Voor meer info kunt u ons contacteren of het reglement raadplegen op onze website.

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

323 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€745

Pand Referentie

UXEWH0DRWREO

624 m2

314 m2

3 Slaapkamers

2 Badkamers



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Vergunning uitgereikt

Dagvaarding

Niet meegedeeld

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Niet meegedeeld

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu