Nieuwstraat 55, 9450 Haaltert

Huis Te Koop in Haaltert

€499.000

Bij het binnentreden van deze woning ervaar je meteen het ruime lichtrijke gevoel. De inkomhal biedt toegang tot de woonruimte, gastentoilet en logeerkamer. Verder is het gelijkvloers voorzien van een prachtige woonruimte die doortrekt naar een ruime open keuken met heel veel lichtinval. Deze open keuken is voorzien van alle toestellen en heeft een groot eiland. Aansluitend aan de keuken kom je terecht in de wasplaats/berging. Hiernaast bevindt zich de technische ruimte die ook doorgang heeft naar het gastentoilet.

Op het 1ste verdiep bevinden zich 3 slaapkamers, een 2de toilet en een badkamer voorzien van dubbele lavabo, douche en ligbad.

Via een vaste trap stap je door naar de volledig ingerichte zolder waarbij een berging aanwezig is die eventueel kan ingericht worden als 3de toilet, een master bedroom met dressing en hier aansluitend een bureau die klaar is om volledig ingericht te worden als 2de badkamer.

Wat een meerwaarde kan bieden bij deze woning is dat de logeerkamer op het gelijkvloers voordien een commerciële ruimte was. Deze kan dus opnieuw als commerciële ruimte dienen, indien u dit zou wensen.

De aparte garage biedt de mogelijkheid als parkeerplaats met extra berging. EPC 158 kWh/m²/jaar label B. Deze woning is een topper.


Had u graag meer info of een bezoek gewenst? Bel Nick op 0472/78.57.67

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

158 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€1.125

Pand Referentie

ZCSFK7ZJR307

675 m2

310 m2

5 Slaapkamers

Vraagprijzen

15 Dec 2022€499.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Vergunning uitgereikt

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Geen verkavelingsvergunning

Bestemming

woongebied

Overstromingsgebied

mogelijk overstromingsgevoelig gebied

Menu