Toussaint van Boelaerelaan 2, 1500 Halle

Huis Te Koop in Halle

€409.000

Mooie halfopen bebouwing nabij centrum Halle.

Kom deze woning bezoeken op onze avant-première, inschrijven via de website! Deze mooie woning onderging reeds heel wat renovaties en is uiterst gunstig gelegen nabij het centrum van de stad Halle (14 min wandelen tot de Grote Markt of 5 minuutjes fietsen). De woning is ingedeeld als volgt:
Het gelijkvloers bestaat uit een inkomhal, een ruime aparte zithoek/living met gashaard, een eetplaats en een geïnstalleerde keuken met toegang tot de tuin. De tussenverdieping bestaat uit een gerenoveerde badkamer met ligbad, wastafel en WC. De eerste verdieping zelf bestaat uit twee slaapkamers (16,63m² - 10 m²). De zolderverdieping werd volledig gerenoveerd en staat klaar om af te werken, er werd reeds een vaste trap voorzien. Ideaal als master bedroom of als derde grote slaapkamer. De woning beschikt over een gezellige buitenruimte met een aangelegd terras en een tuintje. Bovendien is er ook nog een aparte garage en een oprit aanwezig. Mits enkele laatste afwerkingen maakt u van deze woning een pareltje op een top ligging! Daarnaast is er ook nog een kelder aanwezig.

In 2018 werd de woning grondig gerenoveerd: nieuwe badkamer, volledig nieuw dak en isolatie, vervanging van de achterdeur en isolatie van de buitenmuur aan de keuken. De gevel zelf werd in 2006 volledig aangepakt. EPC klasse D, 303 kWh/m². Conforme elektriciteit. Volledig dubbele beglazing. Vg - Wg - Gmo - Gvkr - Gvv

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

303 kWh/m2

Pand Referentie

2QICN6C61H44

255 m2

202 m2

Vraagprijzen

14 Dec 2022€409.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

ja

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu