Voetsveld 3, 3945 Ham

Huis Te Koop in Ham

€635.000

Stijlvolle villa gelegen in Ham op een perceel van ca. 2.209 m²
Stijlvolle villa gelegen in Ham op een perceel van ca. 2.209 m²
Deze instapklare villa is gelegen in een rustige wijk op een mooi perceel van ca. 2.209 m². Het eigendom omvat o.a. 4 slaapkamers, 1 badkamer, een keuken, een losstaande garage, een buitenzwembad, jacuzzi en sauna.

Indeling:
Gelijkvloers:
De centrale inkomhal met gastentoilet verleent toegang tot de ruime woonkamer met open keuken en kantoorruimte. De keuken is volledig geïnstalleerd met volgende toestellen: een combi-oven, een stoomoven, een inductievuur, een ijskast en afgewerkt met een graniet werkblad. De bijkeuken is voorzien van een uitgietbak en voldoende bergruimte. De eetkamer heeft veel raampartijen die een mooi uitzicht geven over de tuin en zorgen voor een oase van licht. De kelder ligt achter de keuken, de woning is ook voorzien van kruipruimte. De open woonkamer is voorzien van een rustieke vloer met unieke op maat gemaakte trap.

Verdieping:
De nachthal verleent toegang tot de slaapkamers. De masterbedroom met ensuite badkamer is erg ruim. Laatstgenoemde is ingericht met een dubbele inloopdouche, jacuzzi en 2 wastafels. De ruimte langs de master is momenteel open en in verbinding met elkaar. Dit kan gebruikt worden als inloopdressing of extra slaapkamer. De zolder is bereikbaar via een vlizotrap in de laatste slaapkamer en doet dienst als extra opbergruimte.

Tuin:
De tuin is georiënteerd naar het noordwesten en volledig omheind. Deze is ingericht met 2 terrassen, een gezellige zithoek en een zwembad verwarmd met warmtepomp, jacuzzi en hout gestookte sauna. De losstaande garage heeft ruim plaats voor het parkeren van 1 wagen en bergruimte. Dankzij de verschillende hagen en volwassen bomen kan men genieten van optimale privacy. Het perceel sluit achter aan een bos.

Buitengewone kenmerken:
- Rustige ligging
- Energiezuinige woning
- Warmtepomp met diepteboringen
- Zonnepanelen met certificaten
- Zwembad (13m x 4m)
- Instapklaar
- Losstaande garage
- Domotica
- Optimale privacy

Documenten Indelingsplan EPC

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

94 kWh/m2

Pand Referentie

ESPGIR2HNN4X

2209 m2

262 m2

4 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

02 Sep 2022€635.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Neen

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Neen

Bestemming

Woongebied met landelijk karakter

Overstromingsgebied

Geen

Menu