Den Dries 49, 3945 Ham

Huis Te Koop in Ham

€349.900

Welkom in Den Dries 49 te Ham! Op een zeer rustige locatie, vlakbij het centrum van Tessenderlo vinden we deze interessante woning terug. Graag presenteren we jullie een moderne open bebouwing, gelegen in een doodlopende straat vlakbij het centrum van Tessenderlo en het op- en afrittencomplex van de E313. Een unieke combinatie van een rustige, docht centrale ligging, garandeert vanzelfsprekend vlotte verbindingen met omliggende steden en gemeenten. Hierdoor scoort de woning dan ook zeer goed op gebied van woon- en werkverkeer. Eén van de voornaamste troeven? Het zeer recente bouwjaar (2012)!
Gezien deze woning relatief recent gebouwd werd, beschikt dit pand reeds over recente technieken (ventilatie/isolatie/verwarming...), wat zeker in tijden van stijgende energieprijzen een groot pluspunt kan zijn bij een onvoorspelbare energiefactuur.

Bekijk je dit pand via een aanverwante website? Neem dan snel een kijkje op volgende link: https://somvastgoed.be/nl/aanbod/3349227/woning-te-koop-in-3945-ham

Uniek aan deze locatie is ongetwijfeld de zeer centrale ligging. Zo bevindt het pand zich in een zeer rustige, doodlopende straat, op slechts 4,5 km van het centrum van Tessenderlo, 6,1 km van het centrum van Ham en vlakbij verschillende faciliteiten zoals warenhuizen, winkels, scholen, sportfaciliteiten... Deze zeer unieke ligging vertaalt zich ook in de goede verbinding met omliggende steden en gemeenten. Zo bevindt het pand zich vlakbij het op- en afritten-complex van de E313, wat zeer vlotte verbindingen richting Hasselt, Antwerpen, het klaverblad van Lummen... garandeert. De combinatie van een rustige ligging (buiten het stadscentrum), samen met een goede bereikbaarheid, garandeert de perfecte balans op gebied van woon- en werkverkeer.

Binnen de woning staan begrippen als “comfort”, “lichtinval” en "open ruimte" volledig centraal. Met een bruikbare vloeroppervlakte van maar liefst 150 vierkante meter, is het zonder twijfel zeer aangenaam en ruim wonen. Als bijkomend pluspunt dateert het bouwjaar van 2012, wat de energiescore van het pand volledig ten goede komt.

Interessant om te vermelden:
* Instapklare, open bebouwing vlakbij het centrum van Ham en Tessenderlo, alsook het op- en afrittencomplex van de E313.
* Energiezuinige woning gelegen in een doodlopende straat, wat de woonkwaliteit en het wooncomfort positief kan beïnvloeden.
* Aparte ruimte aan de voorzijde van de woning, die perfect dienst kan doen als kleine bureau of mancave.
* Bijkomend kan men ervoor kiezen de tuin nog verder te omheinen, wat extra privacy van dit perceel nog bijkomend ten goede kan komen.
* De wc's en de buitenkraan zijn bovendien ook aangesloten op de regenwaterput.

Bent u op zoek naar een instapklare, energiezuinige woning met gezellige open ruimtes en veel natuurlijke lichtinval? Dan is dit ongetwijfeld het pand waar naar u op zoek bent! Wees snel en laat deze kans niet aan u voorbijgaan!

Voor meer informatie of het inplannen van een bezoek, kan u altijd contact opnemen met ons kantoor op het nummer 011 36 34 32.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

Pand Referentie

DKGJDAKQCJN1

Vraagprijzen

17 Dec 2022€349.900



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Bouw vergund

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Niet ingegeven

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

n/a

Menu