Veldstraat 31A, 9220 Hamme

Huis in Hamme

€319.000

Prachtig vrijstaande woning met oprit, garage en mooi aangelegde tuin/terras te Hamme

Ontdek deze instapklare open bebouwing is met oog voor detail afgewerkt en gewerkt met warme accenten en charme, gelegen op een mooi perceel van 4a 21ca, de gunstige ligging biedt volgende troeven, gelegen op enkele voetstappen verwijderd van winkels, scholen, openbaar vervoer en fiets- en wandeldijk (Schelde).

Als indeling heeft deze woning op het gelijkvloers: inkom, apart gastentoilet, gezellige leef- en woonruimte met een eetplaats, ruime uitgeruste keuken met extra ontbijt tafel, berging/wasplaats/cv ruimte met toegang tot een ruime dubbele garage die alsook toegang geeft met een 2de achterliggende poort naar de tuin.
Buiten heeft men een mooi aangelegde tuin met tuinhuis (incl. extra buitenberging), ZO terras waar u kan genieten van de zomeravond met een BBQ.
De garagepoort is voorzien van een sectionale poort en buiten klavier.

Op de 1e verdieping: heeft men een nachthal/overloop naar de 2 slaapkamers, waarvan de master bedroom een schuifwand heeft waar zich een ingewerkte dressing bevindt, ruim uitgeruste badkamer met dubbel meubel, bad, douche en 2de toilet.
Vanuit de overloop heeft men een vaste trap naar de 2e verdieping, die volledig afgewerkt is tot een 3de slaapkamer met bureel hoek.

De verwarming is voorzien op CV op aardgas, ramen (pvc) voorzien van HR (merendeels, super isolerend glas) en grotendeels elektrische rolluiken, vliegengaas aanwezig (badkamer, slaapkamers, Velux en schuifraam), het dak is geïsoleerd alsook het plat dak van de garage. De thermostaat is in tabletvorm en is een BOXX van Engie, is voorzien van sensoren om de analoge tellers uit te lezen, men heeft een mogelijkheid om een module bij te kopen (Solar kit) zodat ook de zonnepanelen kunnen uitgelezen worden.

Extra troeven: voorzien van zonnepanelen (14st. - 350 Wp per paneel = 4900 Wp) en voorzien van een omvormer (Huawei SUN2000-4KTL-L-1). Deze is al klaar om later (bij digitale teller en voorkeur koper) een batterij aan te koppelen. De huidige werking is met prosumententarief.
De elektriciteit volledig CONFORM van de woning en alsook van de zonnepanelen | EPC-score: 236 kWh/m².
Verkoop onder registratierechten (3% mogelijk).

Kom deze parel ontdekken op afspraak T. 052 55 55 55 | info@immotwins.be | www.immotwins.be

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

236 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€604

Pand Referentie

LMBALEBN3FJS

421 m2

162 m2

3 Slaapkamers

Vraagprijzen

18 May 2022€319.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Nog niet aangevraagd

Dagvaarding

Nog niet aangevraagd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nog niet aangevraagd

Bestemming

Nog niet aangevraagd

Overstromingsgebied

n/a

Menu