Loystraat 30, 9220 Hamme

Huis Te Koop in Hamme

€325.000

Commercieel handelspand met woonst in het hartje centrum van Hamme

Bent u op zoek naar een handelspand met woonst in het centrum van Hamme? Jarenlang zat er op deze locatie een goed draaiende sanitair/loodgieter firma met eigen showroom. Ontdek dit pand met een bruikbare vloeroppervlakte van maar liefst 237 m² in Hamme.
Gezien de indeling en opbouw van deze eigendom kan deze handelswoning voor tal van andere handelsactiviteiten dienen.

Als indeling heeft men op het gelijkvloers aan de straatzijde de winkel die zowel toegang geeft via de inkomdeur van de voormalige winkel of toegang via de inpandige autostaanplaats die ook voorzien is van een elektrisch bediende poort .

Op de benedenverdieping bevindt zich het handelsgedeelte (ca.80 m²) bestaande uit de ruime en lichtrijke winkelruimte met zijn grote raampartij aan de voorzijde, voormalige keuken die nu als stockage en wasplaats gebruikt wordt, alsook is er ook nog een afzonderlijke toilet op het gelijkvloers.
Alsook heeft deze eigendom een extra troef: een magazijn extra van ca. 60 m² die ook nog bereikbaar is via de garage. Dit magazijn is een extra meerwaarde voor wie opzoek is naar extra opslagruimte voor zijn bedrijf of als hobby ruimte kan gebruikt worden.

Via een vaste trap naar de eerste verdieping geeft de nachthal uit op de leefruimte die toegang geeft naar het zonnig terras met uitzicht op de tuin en toegang naar het gelijkvloers met een vaste trap, verder is er nog een afzonderlijke keuken voorzien, badkamer met ligbad, meubel, 2e toilet en een aparte douche. Wanner we de vaste trap verder nemen naar de 2e verdieping komen we uit op een nachthal met 3 kamers.

Achter de woning is er ook nog een Zuid-oost georiënteerde tuin aanwezig.

Bent u op zoek naar een handelspand met woonst op toplocatie? Deze eigendom biedt talloze opties en kan ingericht worden voor verschillende doeleinden: winkelruimte, kantoor, salon, praktijk voor vrije beroepen in combinatie met een woonst.

Wenst u meer informatie of een persoonlijk bezoek, dan kan dit op onze bezoekdag voorzien op 14/01/2023 - Contacteer ons via T. 052/52.00.00 of boek uw afspraak online in via onze website.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

517 kWh/m2

Pand Referentie

29GCL36Y33OX

368 m2

237 m2

3 Slaapkamers

Vraagprijzen

03 Jan 2023€325.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

In aanvraag

Dagvaarding

In aanvraag

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

In aanvraag

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Nee

Menu