Kievitstraat 33, 3930 Hamont-achel

Huis Te Koop in Hamont-achel

€419.000

Vlak bij het centrum van Hamont-Achel vinden we deze goed onderhouden woning. Hamont-Achel staat bekend om het gezellige dorpscentrum met diverse eet- en drankgelegenheden, mooie winkels en een gevarieerd aanbod aan scholen. De woning dateert van 1959, maar is door de jaren gerenoveerd en zeer goed onderhouden door de eigenaars. De woning beschikt over een zeer ruime woonkamer met aansluitend de keuken en badkamer. Verder zijn er op het verdiep nog 4 ruime slaapkamers.

In de aansluitende bijbouw bevind er zich een grote ruimte met aparte ingang wat kan dienen als kapsalon, bureel, praktijkruimte, etc.. Dit allen met grote raampartijen waardoor er zeer veel lichtinval is in de gehele woning. De woning staat op een perceel van 9 are 12 en is volledig aangelegd. Op het perceel staat nog een vrijstaande garage met plaats voor 2 auto's en een groot tuinhuis, waar het in de zomer heerlijk vertoeven is.

Enkele troeven:
Locatie: gelegen op kindvriendelijke locatie dicht bij het centrum van Hamont en de Nederlandse grens is op een boogscheut verwijderd van de woning Comfort: zeer grote leefruimte, werkruimte en 4 ruime slaapkamers. Moderne indeling met praktijkruimte: Zeer veel comfort met o.a. 4 slaapkamers, een ruime woonkamer, een moderne keuken, allen met veel lichtinval door de grote raampartijen en vrij zichten naar de tuin(en). En voor de vrije beroepers onder ons, de ruimte in de achterbouw is perfect in te richten als kapsalon, praktijkruimte, etc...
Op zoek naar ruimte, prachtig zicht en dit op een kindvriendelijke locatie? Neem dan contact op voor meer informatie of een bezichtiging via 089 46 48 63 of via impact@era.be.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

360 kWh/m2

Pand Referentie

8H5UOYJ0AWUU

912 m2

225 m2

4 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

12 Dec 2022€419.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Vergunning uitgereikt

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied met landelijk karakter

Overstromingsgebied

Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied

Menu