Martelarenlaan 22, 3500 Hasselt

Huis Te Koop in Hasselt

€799.900

In deze karakteristieke woning gelegen op de kleine ring rond Hasselt huist momenteel het alom gekende restaurant toutsimple. De statige voorgevel met het excentriek raam zorgt voor een fraaie eerste indruk.

De inkomhal met de originele tegel biedt toegang tot de bedieningszaal en de private trappenhal. De bedieningszaal met plaats voor 42 à 44 personen strekt zich uit over de gehele diepte van de woning. Verder bestaat het gelijkvloers uit een aparte sanitaire ruimte met 2 toiletten, een open keuken en een bijkeuken.

De stadstuin is een verademing in de binnenstad. Het terras aan de achterzijde bestaat uit 2 niveaus en biedt ruimte voor 48 personen. Het terras is aangelegd over de volledige breedte van het pand en is uitgerust met zonnewering.

Op het eerste verdiep ligt een grote leefruimte met ook hier de typische hoge plafonds, een authentiek balkon aan de voorzijde en een ruim terras aan de achterzijde. Dit verdiep kan terug omgevormd worden tot 2 ruime slaapkamers.

Onder de nok van het dak ligt de badkamer voorzien van toilet, ligbad, douche en infraroodcabine en een slaapkamer met dubbele dressing.

Het pand is voorzien van een praktische kelder, die onder andere dienst doet als wasberging.

Parkeren kan met bewonerskaart in de Hovenstraat of er kan een autostaanplaats gehuurd worden in de directe omgeving.

De woning werd reeds grondig gerenoveerd (elektriciteit, sanitair, CV op aardgas, buitenschrijnwerk, ...).

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

326 kWh/m2

Pand Referentie

R9T2BOUWIDF3

265 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

11 Mar 2022€799.900



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Nee

Menu