Bokrijkstraat 10-Ba, 3500 Hasselt

Huis Te Koop in Hasselt

€599.000

Deze mooie villa is gelegen in de residentiële omgeving van Bokrijk met het Domein van Bokrijk in uw achtertuin. Locatie is de grote troef van deze woning met alle belangrijke winkels en scholen in de nabije omgeving doch kan u van alle rust genieten.

Oorspronkelijk gebouwd in 1956 biedt deze ruime villa alle comfort. Deze ingenieurswoning is degelijk gebouwd en werd in de tijd afgewerkt met duurzame materialen.

Indeling van de villa: U komt binnen in de imposante inkomhal waar de authentiek trap uw aandacht trekt. De inkomhal is een centrale ruimte die toegang biedt tot een vestiaire met toilet, een bureau, de keuken en verschillende toegangen tot de grote living. Zowel de living als de keuken zijn gericht naar de tuin en zijn gelegen aan een groot terras.
Op de eerste verdieping zijn er 4 slaapkamers en een badkamer, verbonden door een ruime nachthal. Er is een vaste trap tot de zolder die deels is ingericht als hobbykamer en deels als opslagruimte. Hier zijn nog tal van mogelijkheden.

De tuin omringt de volledig woning en wordt gekenmerkt door eikenbomen die uw privé garanderen.

Uiteraard is de woning voorzien van een kelder; wijnkelder, inpandige garage, aparte ruime voor de centrale verwarming en deels kruipkelder.

Interesse voor deze woning te bezoeken? Bel ons op het nummer 011 87 33 07 of mail naar info@puur-groep.be

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

699 kWh/m2

Pand Referentie

L86YF5K6CG6V

1.435 m2

250 m2

4 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

12 Jul 2022€599.000

22 Mar 2022€650.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Ja

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu