Singelbeekstraat 79, 3500 Hasselt

Huis in Hasselt

€397.500

Aan de Singelbeekstraat 79 te Hasselt vinden we deze compleet gerenoveerde luxe-stadswoning.

Achter de karaktervolle gevel van deze woning schuilt een verrassend ruim geheel van maar liefst 180 m² woonluxe op een ZW-georiënteerd perceel van 5a53ca.
Kosten nog moeite werden gespaard om de woonst aan de strenge normen van de 21ste eeuw te laten voldoen. Getuige hiervan is het lage EPC kengetal van 178 Kwh/m². Bij de totaalverbouwing werd veel aandacht besteed aan maximale funcionaliteit, een doorgedreven warmte-en geluidsisolatie, luxe afwerking en veel lichtinval. De ligging is ideaal, binnen de grote ring, op 3 min. van het centrum van Hasselt en in de directe nabijheid van de E313-E314.
Via de mooie inkomhal betreden we de zeer grote leefruimte van maar liefst 75m²! Alles is open en verbonden met elkaar. De bureelruimte, living en de open witte designkeuken met A-toestellen vormen één harmonisch geheel. Door de meerdere raampartijen en lichte kleuren baadt men in een zee van licht en ruimte. Aan comfort eveneens geen gebrek: verscheidene maatwerkkasten werden geplaatst en de bevloering bestaat uit warme massieve parketvloer en mooie keramische tegels. Een berging/waskamer met inbouwkasten grenst aan de keuken en biedt eveneens toegang tot de stadstuin. Tevens bevindt zich op het gelijkvloers nog het gastentoilet.

De eerste verdieping biedt ruimte aan de ruime masterbedroom met dressingkast en de hypergeïnstalleerde badkamer met overbemeten inloopdouche, het bad , een toilet en dubbele lavabo met kasten.

De tweede verdieping huisvest respectievelijk slaapkamer 2 en slaapkamer 3. Eveneens werd hier een Airco geplaatst voor maximaal slaapcomfort.

De stadstuin is ruim en aangelegd met een zonne- of tuinterras.

Toch nogmaals benadrukken dat er enkel hoogwaardige comfortmaterialen gebruikt werden: overal inbouwkasten, prachtige massieve parketvloer in het hele huis!, overal nieuwe alu beglazing met hoogrendementsglas, een volledig nieuw dak, condensatiegaswandketel, spouwmuurisolatie, gevelisolatie, airco, enz.

Kortom: Een opportuniteit voor mensen die houden van design en luxe op wandelafstand van het centrum van Hasselt. Voor mensen die zorgeloos willen genieten van een karakterwoning in een volledig nieuw jasje !

Voor een bezichtiging of verdere info bel gerust: 0475/553806 (Tom Muermans)

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

178 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€325

Pand Referentie

23DYWZY83Y61

553 m2

180 m2

3 Slaapkamers

Vraagprijzen

26 Mar 2022€397.500



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Niet ingegeven

Dagvaarding

Niet ingegeven

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Niet ingegeven

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu