Trekschurenstraat 157, 3500 Hasselt

Huis in Hasselt

€249.900

Uniek renovatieproject (OB) met uitzonderlijke ligging vlakbij Hasselt (Rapertingen) op een perceel van maar liefst 9a22ca

+++ Bekijk je dit pand via een aanverwante website? Ga dan snel naar https://somvastgoed.be/nl/aanbod/3141749/woning-te-koop-in-trekschurenstraat-3500-hasselt+++

Welkom in Rapertingen! Graag neem ik jullie mee naar de Trekschurenstraat. In deze gezellige straat, vlakbij de Grote Ring van Hasselt, vinden we ter hoogte van nummer 157 deze unieke, te renoveren woning terug.

Kenmerkend aan deze locatie is ongetwijfeld een centrale, landelijke ligging! Zo geniet het pand van een rustige ligging met zicht op groen, in combinatie met een uitgerust niveau van voorzieningen (openbaar vervoer, onderwijs, winkels, toegang tot zorg…). Deze gezonde balans tussen rust en bereikbaarheid maakt van Rapertingen een ideale locatie op vlak van woon- en werkverkeer. Bijkomend garandeert een ligging vlakbij het op- en afrittencomplex (E313 Hasselt) een vlotte verbinding met omliggende steden en gemeenten. Hierdoor zijn (centrum)steden als Hasselt, Sint-Truiden, Diepenbeek, Tongeren & Genk zeer goed bereikbaar.

De indeling van de woning is als volgt:

(0) Gelijkvloerse verdieping: inkomhal, leefruimte, keuken, badkamer, veranda, werkplaats, garage, tuin

(1) Eerste verdieping: slaapkamer (1), slaapkamer (2), mogelijkheid tot derde slaapkamer


Bent u op zoek naar een te renoveren OB met zicht op groen, met een totale perceeloppervlakte van bijna 10are, vlakbij het centrum van Hasselt? Dan is dit ongetwijfeld het pand waarnaar u op zoek bent! Wees snel en laat deze kans niet aan u voorbijgaan!

Voor meer informatie of het inplannen van een bezoek, kan u altijd contact opnemen met ons kantoor op het nummer +32 491 15 45 88.

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

745 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€884

Pand Referentie

1FSE-TT5CP9S

922 m2

120 m2

3 Slaapkamers

Vraagprijzen

23 Apr 2022€249.900



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Niet ingegeven

Dagvaarding

Niet ingegeven

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Niet ingegeven

Bestemming

Woongebied met landelijk karakter

Overstromingsgebied

Nee

Menu