Kattendansstraat 82, 3500 Hasselt

Huis in Hasselt

€1.625.000

Rustig gegelegen landelijke villa op 1,8 hectare
Deze prachtige landelijke villa gelegen op een domein van 1,8 hectare, werd ontworpen door Vincent Bruggen. We vinden ze terug in een zeer rustige buurt in het mooie Sint-Lambrechts-Herk. Het centrum van Hasselt, het Virga Jesse-en Salvatorziekenhuis liggen binnen een straal van 5 km. Iedereen op zoek naar luxe, ruimte, rust en prachtige vergezichten vindt hier de ideale woning.

Indeling gelijkvloers:
Via de inkomhal met vestiaire betreden we de woning. Aan de linkerzijde vinden we als eerste de prachtige keuken terug.
De keuken is zeer volledig uitgerust met enkel de beste toestellen. Het fornuis is van La Cornue en wordt enkel op bestelling gemaakt. Het beschikt over een koepeloven, vuurplaat en vijf krachtige branders. Verder is de keuken uitgerust met een op maat gemaakte superstille dampkap, combi stoomoven, microgolfoven met grill-functie, Miele Nespresso-apparaat, gefilterd water op kamertemperatuur, gekoeld of bruisend krijg je heel eenvoudig via het ingebouwde Irinoxsysteem. Ook een dubbele koelkast, dubbele diepvriezer en vaatwas zijn voorzien in deze uitzonderlijk mooie keuken. Het werkblad is uitgevoerd in Belgische blauwe hardsteen. De vloer is een prachtige Naamse blauwgrijze hardsteen. Via de grote raampartijen heb je bovendien een prachtig zicht op de tuin. En tot slot is er ook nog een gezellige houthaard voorzien.
Aansluitend aan de keuken bevindt zich een handige berging.
Vervolgens vinden we een gezellige relaxruimte met aansluitende sauna en een eerste badkamer terug. Een technische ruimte met extra berging bevindt zich aanpalend.
De zitruimte is net zoals de eetkamer voorzien van parketvloer. Het plafondhoge raam geeft een mooi zicht op de tuin en ook hier vinden we een houthaard terug. Aansluitend is er een eetkamer voorzien dewelke uitgeeft op een tweede volwaardige en kwalitatieve keuken. Om af te sluiten vinden we nog een ruime garage, heden bergruimte, een extra vestiaire en gastentoilet terug op deze verdieping.
Een leuke extra is het Bose geluidssysteem dat mooi werd geïntegreerd over het volledig gelijkvloers.

Indeling eerste verdieping:
Het linker bovengedeelte van de woning is bereikbaar via een trap in de keuken. Hier is momenteel een zeer mooi afgewerkte ruime bureau met lounge en bar voorzien.
Het rechtergedeelte van de woning is bereikbaar via een trap in de eetkamer. Van hieruit betreden we de nachthal dewelke toegang geeft tot vier slaapkamers, een badkamer en een apart toilet. Ook op deze verdieping bevindt zich nog een hobbykamer. De leidingen om hier nog een badkamer van te maken zijn reeds voorzien. Een mogelijkheid om de volledige bovenverdieping met elkaar te verbinden is bovendien makkelijk realiseerbaar. Tot slot kunnen we met de vaste trap de zolder bereiken. Deze doet momenteel dienst als extra berging.


Tuin:
Aanpalend aan de woning vinden we om te beginnen twee terrassen terug. Dankzij de zuid-westelijke oriëntatie geniet je hier volop van de zon. Eén terras is deels overkapt en verwarmd.
Aansluitend is er een zwemvijver voorzien, aangelegd in 2019. Deze is verwarmd via een warmtepomp dewelke wordt gevoed door de voorziene zonnepanelen met een jaaropbrengst van +-6.600kW. Er is slechts een minimale behandeling van het water nodig (geen chloor) waardoor deze zwemvijver absoluut laag in onderhoud is.
Achter de ruime tuin vinden we vervolgens de paardenaccomodatie terug. Er bevinden zich een gedraineerde buitenpiste (+-20m x 40m), zes paardenboxen en voldoende opslagruimte. Rondom bevinden zich een aantal weides met een totale oppervlakte van +-1,1hectare. Een tweede tuingebouw zorgt tot slot nog voor extra opslagruimte.
De piste en weides zijn bovendien bereikbaar via een weg gelegen aan de rechterzijde van het perceel.

EPC: 128kWh/m2

Buitengewone kenmerken:

- Gebouwd met zeer kwalitatieve materialen
- Rustige ligging op 1,8 hectare
- Paardenaccomodaties
- Zonnepanelen 6600kW/j
- Zonnescreens
- Bose-systeem





Documenten Indelingsplan Energieprestatiecertificaat

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

Pand Referentie

UULXWGI-NRFW

18244 m2

415 m2

Vraagprijzen

13 May 2022€1.625.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Neen

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

-

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Geen

Menu