Eikenstraat 17, 3500 Hasselt

Huis Te Koop in Hasselt

€439.000

Te koop: Unieke woning in het hart van Runkst. Deze moderne en tevens knappe compacte stadswoning biedt een ongezien ruimtelijk gevoel, hetgeen je zelf zal ervaren tijdens jouw bezoek. De recente stadswoning met 2 slaapkamers biedt tevens de mogelijkheid tot het geven van een eigen touch.

In deze niet zo alledaagse splitlevel woning fungeert de trap als spil in de woning en verbindt alle ruimtes maximaal met elkaar. Dankzij de grote raampartijen aan de voorzijde en de open ruimtes wordt het zonlicht vanop hoogte maximaal in de woning en uit de achtertuin binnen getrokken. Door eenheid in de materiaalkeuze, hetgeen blijkt uit de subtiele combinaties van beton, (hoogkant) bamboe en zwart aluminium, straalt deze woning in de Eikenstraat de nodige rust uit.

Je betreedt de woning via een ruim portaal en pivoterende deur. De 4 meter hoge keuken/eetkamer biedt maximale doorkijk naar het stadstuintje. Gepolierde beton loopt vanuit deze ruimte door tot in de tuin. Op niveau +1 (straatkant) bevindt zich de gezellige woonkamer met dubbelzijdige Dru gashaard. Op niveau +2 (achterzijde) vind je de badkamer met groot ligbad/douche, alsook een af te werken kamer (2de slaapkamer, dressing of bureau). Op niveau +3 bevindt zich de master bedroom. De andere kant van deze ruimte is vrij in te vullen en biedt toegang tot het terras aan de zonnekant.

Verder ook: hoogrendementsglas, zonnepanelen, een regenwaterrecuperatiesysteem, ventilatiesysteem D en mogelijkheid ondergrondse garage.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

Kadastraal Inkomen

€740

Pand Referentie

AYJVJAFAQY1O

80 m2

120 m2

2 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

17 May 2022€439.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

n/a

Menu