Elf Novemberlaan 12, 3500 Hasselt

Huis Te Koop in Hasselt

€689.400

Uitmuntende locatie in Hasselt centrum!
Gerenoveerd met zeer veel zorg en met uitstekende hoogwaardige materialen. Vol eiken open keuken in de nieuwe aanbouw, voorzien van vloerverwarming, met prachtige grote keramische tegels, granieten werkblad, ingebouwde Miele toestellen: vijfpits gasfornuis, hogedruk stoomoven, grote inbouw oven, grote frigo en vaatwas.
Aluminium ramen geplaatst in 2020, gezellige inbouw gashaard, krachtige airconditioning van 2021 op gelijkvloers en verdiep, automatische rolgordijnen, overal ledverlichting, nieuwe gordijnen en parket op alle woonverdiepingen. De Dietrich condensatieketel met zonneboiler.
3 etages + kelderverdieping en zolder. Twee badkamers (één met jet stream bad, lavabo en toilet en één met inloopdouche en lavabo) en 5 slaapkamers. De kelderverdieping is volledig voorzien van een keramische tegel en van verwarming, kan dienen als extra leefruimte. Een van de vier kelderruimtes wordt momenteel gebruikt als gezellige speelkamer.
Goed beveiligd met een inbraak alarm en brandalarm (Varel). Aangebouwde garage met rechtstreekse toegang tot de tuin en keuken, praktische bijkeuken en ruime zolderberging. Automatische sectionele poort. Recent aangelegde oprit afsluitbaar met een metalen poort. Grote regenwaterput voor aanvoer toiletten, wasmachine en tuinkranen. Volledig afgesloten en aangelegde ruime stadstuin met twee terrassen, dus van ochtend tot avond zon.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

Pand Referentie

HZ8PCVW3BK0-

487 m2

265 m2

5 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

17 May 2022€689.400

Menu