Stokrooieweg 14, 3500 Hasselt

Huis Te Koop in Hasselt

€649.000

CHARMANTE, INSTAPKLARE VILLA MET 4 SLK OP 9A54CA

In Stokrooie, een deelgemeente van Hasselt, vinden we deze prachtig afgewerkte villa terug op de Stokrooieweg nummer 14. Deze ligging biedt een vlotte toegang naar de autosnelweg, perfect voor wie veel de baan op moet. Voor wie eerder op zoek gaat naar de rust, is de nabijgelegen abdijsite Herkenrode nooit ver weg. Op enkele minuten wandelen bevindt zich de bakker en kleuter- en lager onderwijs. Het centrum van Hasselt bevindt zich op slechts 10 minuten.

De woning dateert van het jaar 1961 maar werd enkele jaren geleden volledig gerenoveerd met kwalitatieve en duurzame materialen. De woning werd recent nog volledig geschilderd en voorzien van raamdecoratie en verlichting. De woning geniet van een ruime woonkamer met parketvloer en een gashaard. Dit zorgt voor de nodige sfeer en gezelligheid. Aansluitend is er een riante eetkamer, die baadt in het licht dankzij de hoge raampartijen. Van hieruit heb je een aangenaam zicht op het terras en de tuin. De keuken is volledig uitgerust en werd landelijk voorzien. Achter de keuken beschik je over een ruime berging die werd ingericht met eiken inbouwkasten. Op het gelijkvloers zijn er ook nog twee toiletten voorzien. Er is nog een dubbele garage aanwezig die mits ombouwen een mogelijkheid biedt tot een praktijk-/kantoorruimte.

Een verdieping hoger stitueren zich drie slaapkamers, een apart toilet en badkamer. De badkamer is voorzien van dubbele wastafel, ligbad en inloopdouche. De zolderverdieping werd volledig afgewerkt en kan dienen als extra slaapkamer of hobbyruimte.

Deze knappe villa bevindt zich in uitstekende staat, is voorzien van kwalitatieve materialen en duurzaam dankzij een warmtepomp met als extra functies airco, ontvochtiging en ventilatie.

Indien je interesse hebt in een afspraak ter plaatse mag je bellen naar 011/30 50 50 of een mail sturen naar ines@immogroep5.be.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

252 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€1.449

Pand Referentie

R65PRI-4ST-G

954 m2

255 m2

4 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

06 Jun 2022€649.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Bouw vergund

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied met landelijk karakter

Overstromingsgebied

Nee

Menu