Kroonwinningstraat 36, 3500 Hasselt

Huis Te Koop in Hasselt

€249.000

Wonen op een boogscheut van het centrum van het bruisende Hasselt, zonder de drukte die een stad met zich meebrengt? Welkom op de Kroonwinningstraat! Deze rijwoning bevindt zich net buiten de Grote Ring en op slechts enkele minuten fietsen van de binnenstad. 

Het geheel, dat weliswaar een grondige renovatie kan gebruiken, omvat op de gelijkvloerse verdieping een inkomhal, een open leefruimte die overgaat in de keuken, een badkamer met douche, lavabo en aansluiting wasmachine, een apart toilet en een bergruimte. De tuin is volledig beklinkerd en omheind, voorzien van een overdekt terras en is eveneens bereikbaar langs de achterzijde, waar er een servitudeweg loopt.

Op de eerste verdieping bevinden zich 2 slaapkamers, een nachthal en een vaste trap naar de ingerichte zolder, die mogelijkheid biedt om een extra ruime slaapkamer met ev. badkamer en dressing te realiseren. Het dak werd 30 jaar geleden volledig vernieuwd.

Deze woning is een opportuniteit voor iemand die graag de handen uit de mouw steekt én een buitenkans om te profiteren van alle voordelen van wonen vlakbij de stad! 

De pluspunten op een rij:
+ Vlakbij het stadscentrum 
+ Volledig naar eigen smaak en voorkeuren aan te passen
+ Bereikbaar via de servitudeweg langs de achterzijde
+ Ruime zolder met talrijke mogelijkheden 

Wens je deze woning graag te bezichtigen of wens je meer info? Neem dan contact met Stephanie op 0474-73 64 84 of via stephanie@vestio.com.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

479 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€381

Pand Referentie

CM0NMKMUJKYG

157 m2

115 m2

Vraagprijzen

30 Oct 2022€249.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu