Monseigneur Schruerslaan 15, 3500 Hasselt

Huis Te Koop in Hasselt

€459.000

Recente energie zuinige stadswoning in Runkst
Ligging:
De woning is gelegen te Runkst, een gegeerde deelgemeente van Hasselt nabij invalswegen, op 500m van de Hendrik van Veldekesingel en Grote Ring van Hasselt. Op 800m van Colruyt. Op 1km van Sporthal Runkst en 550m van Runkster T.C. Tennis & Padel. Nabij centrum Hasselt met talloze handelszaken.Hasselt is een bruisende stad met heel wat mogelijkheden en een touch van Limburgse gezelligheid. Het is een gemeente met activiteiten voor jong en oud.
Indeling:
Inkomhal, leefruimte met zit-en eethoek, open keuken, kelder, inpandige garage, 2 toiletten, 3 slaapkamers, badkamer, tuin met overdekt terras
Omschrijving:
U komt binnen in de ruime inkomhal met strakke vloer. Vervolgens heeft U meteen zicht op de garderobe voorzien van inbouwkasten. Aan uw rechterzijde vindt u een gasten toilet met spoelbakje en ventilatie en een glansrijke zwarte marmeren trap met leuning die u naar de verdieping leid met naastgelegen een deur die leid naar de kelder. De woning is volledig onderkelderd en is voorzien van een inpandige garage met voldoende ruimte voor ruim 2 auto’s. Deze garage is  bereikbaar via een ruime gemeenschappelijke toegang die uitgeeft op de straat. In deze garage vindt u tevens de voorzieningen waaronder een boiler van Viesmann en veel opslag mogelijkheden. De garage is voorzien van een elektrische sectionele poort op afstandsbediening.Terug op het gelijkvloers vindt u een ruime leefruimte met veel lichtinval, dit dankzij de grote raampartijen met rolgordijnen aan voor-en achtergevel,  de open keuken geeft middels een grote schuifdeur uit op de tuin en het luxueuze terras.De open keuken is voorzien van een combi-oven, oven, dampkap, inductie kookplaat en ingebouwde koelkast, elk van het merk Siemens. Verder heeft de keuken heel wat opslagruimte met een inventief systeem en een modern keuken blad met spoelbak.De tuin is zeer onderhoudsvriendelijk dankzij het mooi aangelegde kunstgras, de droogmolen en inventieve afwateringssysteem. Groot pluspunt! U hoeft ook niet met uw afval of fietsen door de woning want het perceel is makkelijk bereikbaar via de achterkant van het perceel via een poortje in een rustig steegje.
Op de eerste verdieping die U bereikt via een mooie zwarte marmeren trap met leuning vindt U meteen aan uw rechterzijde een gasten toilet met spoelbakje en ventilatie. Tevens bevind zich hier de volledig betegelde badkamer de welke is voorzien van ventilatie, een verwarmd handdoekenrek, inbouwspots, een badkamermeubel met verlichting en dubbele lavabo, ligbad met douchewand, raampartij met veiligheidsglas en rolgordijn voor de privacy.Ook de 2 ruime slaapkamers met zicht op de tuin en de mogelijke 3de slaapkamer, die momenteel dienst doet als bureel ruimte met zicht op een rustige straat met veel groen, bevinden zich op deze verdieping.
Pluspunten: Veel lichtinval Groot overdekt terras Ruime inpandige garage (2 auto’s)Open keuken volledig geïnstalleerd met merk Siemens.Onderhoudsvriendelijk aangelegde tuin

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

128 kWh/m2

Pand Referentie

YBNNAEWBJM3C

237 m2

13452 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

04 Nov 2022€459.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

In aanvraag

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Ja

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Nee

Menu