Sint-Lambertusstraat 17, 3500 Hasselt

Huis Te Koop in Hasselt

€449.000

Stijlvolle woning met ruime zolder-en kelderverdieping
De stijlvolle uitstraling van deze woning maakt het tot een tijdloze klassieker. De woning is uitermate geschikt voor (grote) gezinnen of een combinatie van wonen en werken. Er zijn op het gelijkvloers vier kamers voorzien en dankzij de vaste trap naar de ruime zolderverdieping is uitbreiding naar extra kamers perfect haalbaar. De woning is gelegen in een rustige straat te Sint-Lambrechts-Herk, deelgemeente van Hasselt. Scholen, openbaar vervoer en winkels bevinden zich in onmiddellijke omgeving. De bereikbaarheid van het centrum van Hasselt en de E313 is optimaal.

Indeling gelijkvloers:
Via de ruime inkomhal met gastentoilet en vestiaire betreden we de woning. Aansluitend bevindt zich de ruime living (45m2) met gezellige houthaard en zicht op de tuin. De keuken is kwalitatief en voorzien van het nodige hedendaags comfort. Aansluitend aan de keuken bevindt zich een wasplaats met aparte koele berging.
Een eerste kamer is toegankelijk vanuit de inkomhal en vanuit de nachthal waardoor deze ideaal is als kantoor, werk- of praktijkruimte.
Verder zijn er nog drie ruime slaapkamers van 15m2, 17m2 en 18m2. De badkamer is voorzien van dubbele lavabo, bad, douche en toilet.
Via een vaste trap is de zolderverdieping bereikbaar. Deze multifunctionele ruimte van 178m2 heeft tal van mogelijkheden. Ze beschikt bovendien reeds over (Velux)ramen.
Tot slot beschikt de woning ook over een ruime kelder van 115m2, toegankelijk aan voor- en achterzijde van de woning alsook via een trap in de woning.
Onder de rest van de woning is kruipkelder voorzien.
Het perceel van 11 are is zuid georiënteerd en beschikt over een overdekt terras en een zonneterras.

EPC: 452kWh/m2

Buitengewone kenmerken:

- Stijlvolle & tijdloze woning
- Rustige ligging
- Goede bereikbaarheid
- Zuid georiënteerd perceel
- Bruikbare vloeroppervlakte 484m2
- Combinatie wonen/werken mogelijk
- Geschikt voor grote gezinnen Documenten EPC Kadastraal plan Informatieplicht Indelingsplan

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

452 kWh/m2

Pand Referentie

F04K92-P75J7

1155 m2

370 m2

4 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

11 Nov 2022€449.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

-

Dagvaarding

Neen

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

-

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Geen

Menu